Barnás, rózsaszín folyás terhesség alatt (beszélgetés)
A vér és a barna sosem normális egy terhesség alatt.
Annak mindig oka van, vagy heamatoma vagy hormonális gond.
Egyébként csúnyán visszeres a lábam, és anno fogamzásgátlót se szedhettem.
Szerintem pont ezért a progit se írná fel
Nem hiszem, ahhoz nagyon picike még, ő csak adatokat fog felvenni, súly, vizelet ilyesmiket néz majd.
Ha erősebb pecsételést vagy vérzést veszel észre szerintem hívd a dokid, vagy menj ügyeletre. :) Remélem minden rendben lesz veletek! ☺
Koszonom q nyugtatasokat remelem minden rendben lesz. 12 hetes ultrahangra megyek csak kovetkezobek juli 6.an
Kedden a vedonohoz de gondolom o nem nez szivhangot
Szerintem, ha ennyire enyhe, akkor nem progihiány. Nekem wc papíron is látszódott, amikor volt, és akkor se volt indokolt, csak az ügyeletes orvos akart megnyugtatni. :)
Ha csak ő látta az simán lehet a vizsgálattól is. Bízz az orvosodban. ☺
Lehet normális, főleg, ha kicsi. Ennyire korán nekem azt mondták, hogy egy mensinek megfelelő vérzés is lehet normális.
Egyrészt felpuhul a méhszájad könnyen sérül, illetve elpattanhat 1-1 hajszálér és az is okozhatja.
Nekem rutascorbint kellett szednem, illetve a 3. ilyen alkalom után kb 9-10 hetesen kaptam progit, de inkább a saját megnyugtatásomra írták fel.
Most 15 hetesen enyhe méhszájseb miatt fordul elő nálam pl pecsételés. :)
További ajánlott fórumok:
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Barnás folyás terhesség alatt
- Kb. 8 hetes terhességnél egészen sötét színű folyás, némi nyákkal, ehhez társul derék és hasfájás lehet vetélés jele?
- Terhesség elején barna folyás
- Barnás folyás 5 hetes terhességnél mitől lehet?
- 6+1 hetes terhességnél normális az, ha a Crinone géllel együtt egy enyhe rózsaszín darabka is távozott?