Barbie baba tortát hogyan készítsek? (tudásbázis)
Sziasztok megint!
Remélem, jár még erre valaki...
A torta még nem készült el, jövő 7 végén lesz a buli.
A lányom megkegyelmezett, Anne Lise-t akar, akinek egyszerű rózsaszín ruhája van. :)
De azért én szeretnék rá egy kis díszítést...
Vettem rózsaszín marcipánt.
Azt írja a papírja, hogy nedves kézzel dolgozzam át, majd nyújtsam ki.
Ha fa nyújtódeszkán teszem ezt, nem fog kiszakadni???
És szerintetek lehet a marcipán alá pudingot tenni? Mármint azzal kenném be a torta oldalát. Vagy mindenképp valami krém kell?
Vettem csillámos dekortollat, meg cukorgyöngyöt és cukorszívecskét. De utóbbikat hogyan fogassam rá a marcipánra, ha nem akarok habot? Vajon a dekortoll megtartja a kb. függőleges felületen?
Itt egy nagyon ügyes lány csinál többféle barbie tortát is, én a legelső próbálkozását linkelem be neked, de ha szétnézel a többinél még találhatsz ügyes tippeket.
Ami biztos, hogy 2 tortaalapot kell csinálnom, mert csak úgy tudom olyan magasra tenni, mint a Barbie dereka.
Az egyszerűség szellemében egy kuglóf-formából és egy normál tortaformából csinálnám.
Ehhez jó lenne valami piskótarecept, aminek tartása is van. (Már kértem egy rokonomtól, de még nem kaptam meg...)
A belsejébe csokipudingot gondoltam, azt minden gyerek szereti.
Eddig a receptek is érthetőek. :)
Viszont a ruha külsejével vannak gondjaim. :) A marcipánt nem igazán szeretik a gyerekeim...
Tud valaki esetleg olyan krémet, ami nem Hulala (itt olyan nincs, és nem is szeretem) és megáll a kuglóf felületén?
Sziasztok!
Lánykám 5 éves lesz, a születésnapjára szeretne ilyen tortát.
Nézegettem már recepteket a témában, de nekem nagyon nehéznek tűnik... :( Viszont a csajt nem tudom lebeszélni róla.
Szívesen fogadnék tippeket, receptet, ami nem igényel túl sok gyakorlatot.
További ajánlott fórumok:
- Barbie babák
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Ötleteket kérek! Milyen tortát készítsek az oviba?
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?
- Mit készítsek a megmaradt babapiskótából és tejszínből?
- Milyen tortát készítsek 1 éves kislánynak, ha még előtte nem kóstolt semmilyen csokis, sütis készítményt?