Barátságot keresek! (beszélgetés)
Sziasztok! Olyan házaspárt keresünk, aki szívesen beszélgetni itt velünk, és közös szimpátia esetén baráti kapcsolat alakulhatna ki az életben is.
Elsősorban Balaton környékiekre gondoltunk, de ha távolabbról ír valaki, az sem kizáró ok.
Mi 40 év körüli átlagos házaspár vagyunk.
Sziasztok! Olyan házaspárt keresünk, aki szívesen beszélgetni itt velünk, és közös szimpátia esetén baráti kapcsolat alakulhatna ki az életben is.
Elsősorban Balaton környékiekre gondoltunk, de ha távolabbról ír valaki, az sem kizáró ok.
Sziasztok, szép estét!
Ezer éve jártam Felétek, mikor Rita a topikot indította... bekapcsolódhatok újra?
hát ez egy naon jó kérdés,ez olyan,mint akik elmennek vulkánnézőbe....:-( hátha megégnek,furcsák az emberek. mondjuk én azt se értem az emberek miért néznek katasztrófa filmeket,amikor az életbe is vannak olyan katasztrófák (akár világméretű,akárcsak családon belül)...
szép napot!
Vicces, családi sorozat:
- Testvérek (Brothers & Sisters) c. sorozatot.
Gyerekeknek is való, állatokkal teli:
- Afrikakaland
A régebbi sorozatok közül pl. kötelező "olvasmánnyá" tenném:
- Everwood (családi film, megszívlelendő gondolatokkal)
Aki szereti a sex-et, mint témát (ezzel együtt az emberi kapcsolatokat) klassz kikapcsolódás lehet:
- Fiúk a Klubból (Queer as Folk)
- L word
Egyetemistákról szól:
- Felicity c. sorozat
Vicces, pasis film:
- A férfi fán terem (Men is trees)
Itt vannak a vámpíros sorozatok:
- Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)
- Vámpírakták (Blood Ties)
- Holdfény (Moonlight)
Csajos, sulis filmek, amik elég szórakoztatóak:
- 90210 (2009-es)
- Pletykafészek (Gossip Girl)
- Tuti Gimi (One Tree Hill)
- Melrose Place (2009-es)
Iszonyú jó társaság, tele ütős poénokkal:
- Bostoni halottkémek (Crossing Jordan)
- Big Shots
Történelmi sorozatok közül:
- Tudorok
- Róma
Hirtelen ennyi, de biztosan tudnék többet is felsorolni:))
(hát-tal nem kezdünk mondatot), De tudnék nektek ajánlani sorozatot, amibe tuti beleszeretnétek:))
Szép napot mindenkinek, itt lóg az eső lába...de akkor is irány a munka!
Akkor ok. :)
Én soha nem szerettem a sorozatokat, mostanában kattantunk rá a férjemmel némelyikre, mivel "nagy" filmekre nincs időnk ált., vagy már pár perc után bealszunk. :) Gyilkos elméket meg ilyesmiket nézünk... :)
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mennyire vagy barátságos?
- Normális az, hogy a 13 hónapos kisfiam minden idegennel barátságos?
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?