Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Alexről azaz Paliról álmodtam, és akkor jutott eszembe, hogy Emmának talán már lejárt az ösztöndíja.
Vagy akár mindketten jöhetnének, így nélkülük nem szeretem a sorozatot.
Nahát, rég elfeledett topik. :-)
Én örülnék, ha Emma visszajönne. Kicsit unalmas, hogy mindig Vandát kell nézegetni. :-D
Köszike az infót,
majd én is keresni fogom
2003 októberében mutatták be ezt az előadást először. Mert ez egy előadás volt. :-) A darab témája (volt) a cigányság.
Nem tudom, fent van-e a neten, ha fel is kerül(t), akkor csak mostanában, mert eddig (augusztus 2.) nem volt nyilvános a felvétel.
Annak mi köze Palihoz??
Fenn van valahol a neten??
haha :))
én arra gondoltam, mi volt a téma
Pali
:-)
Lemaradtam :(
Mi volt benne?
pfffff...:(( Jajj, ez a Zsóti mindig elszúr valamit:(
köszi az infót:)
Talán kibékülnek, még van esély.
Zsolt tönkretette Zsófi kiállításmegnyitóját, mert behúzott egyet az egyik pincérnek, aki történetesen anno a Valter sittestársa volt. Azért csinálta, hogy a pincér elhúzzon és ne találkozzon Valterral, ne buktassa le Klaudia előtt. Csakhogy minap Bartha odahívta a pincért a Rózsába, hogy lefizesse. Meggyőzte, hogy a srác mondja azt Zsófinak, hogy tényleg jogos volt a pofánverés. (Hogy tényleg Zsófit bámulta.) Ez meg is történt, Zsófi megbocsátott. Csak aztán az udvaron összefutott Klau, Valter és a pincérsrác. Teljes lebukás. Klaudia rohant Zsófihoz, összerakták a képet, és most harag van...