Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek? (beszélgetés)
Azért remélhetőleg tudnak rajta segíteni.
Bár kétlem... Semmi sem múlik el nyomtalanul. :(
Sajnos igen.
:(
Persze hogy ertheto hogy a maga gyereket vedi..Mi is azt tettuk mikor ugy dontottunk nem engedjuk tobbet a gyerekeim kozelebe,ugyanakkor nem a gyerek fejet akartam talcan..Ez az Apuka konkretan a nappalimban az asztalt verte hogy ennek a gyereknek intezetben a helye..En probaltam ravilagitani hogy nem ismerjuk a hatteret a dolgoknak talan beteg,talan o is elszenvedo alanya effele dolgoknak..Kinyomtattam az emailt amit Adrian apja irt nekem hogy az o gyereke normalis stb..Kell a rendorsegre:-(Az sms-ek sajnos mar nincsenek meg az anyjatol..Nem tudom mi lesz ebbol de sok jot nem sejtek..A vedoneni az iskolapszichologus es valoszinu az igazgato osztalyfonok szorulni fog az tuti,hiszen volt naluk a masik kisfiu anyukaja tavaly es rovid uton leraztak..
Probaltam Adrian anyukajat folhivni nem veszi fol..Sms-re nem valaszol..A kozos ismeroseink kozul mar joparan hivtak mar tudja mindenki..Szegeny kissrac!!!Elkepzelni sem tudom mi var ra.
"Ezt az Apukat nem erdekli mi van Adriannal bantalmazza vagy molesztalja valaki szexualisan. .
Van egy olyan erzesem hogy ebbol nagyon nagy botrany lesz. ."
Valahol ez érthető. Mindenki a magáét védi. Nagy valószínüséggel a kisfiút valaki molesztálja.
Remélhetőleg, ha ilyen borzasztó módon is, de végre megfelelő segítséget kap a kisfiú.
Nagyon sajnálom, hogy a szülei nem vitték el korábban...lehet mindez megelőzhető lett volna.
Megtudtam mindent..Bar ne tudnam..A kisfiu szulei itt voltak ma delutan..Felkerestek a masik,nyaron zaklatott kisfiu Anyukajat is..A sztori igaz,ennek a kisfiunak annyi szerencseje volt hogy ellenallt es verekedett mikor Apuka benyitott mert mar kb 10 perce fonn voltak..O rogton a rendorseget hivta mivel az itteni kapitany baratja es ez buncselekmeny mindegy milyen koru az elkoveto..Adrian anyjanak is szoltak es mivel szulinapi buli volt igy Apuka es a rendorok vittek haza a 2 gyereket..Apuka fejeket kovetel es ez meg is lesz mivel politikus..Az igazgato az osztalyfonok a vedono kb 1 oran belul ertesitve voltak illetve ma oket is felkereste a rendorseg.Nekem vagy a paromnak holnap kell bemennem elmondani mi tortent..
A gyermekvedelmisek egyelore nem vittek el a kissracot az anyjatol..
Ezt az Apukat nem erdekli mi van Adriannal bantalmazza vagy molesztalja valaki szexualisan..
Van egy olyan erzesem hogy ebbol nagyon nagy botrany lesz..
Sziasztok
Ma reggel hivott az a kisfiu anyukaja akit szinten zaklatott a kissrac..A rendorseg volt nala..Tegnap delutan Adrian es a testvere szulinapi zsuron voltak.Es a kissrac megkerte a hazigazdaek 4 eves kisfiat hogy mutassa meg a jatekait vagy valami ilyesmi..A lenyeg hogy az apuka felment utanuk es pont ugy talalta oket hogy Adrian arra akarta kenyszeriteni a kisfiat hogy vegye a szajaba a futyijet..A rendorseget hivta..Hogy most pontosan mi van nem tudom,ez az anyuka annyit mondott,hogy az iskolaigazgato adta oda a rendorsegnek az o nevet azert kerestek ot meg.Mivel ennek a 4 eves kissracnak az apja valami nagykutya ez az ugy nem lesz eltusolva..A rendor akivel beszelt kerdezte tud meg valakit akit molesztalt Adrian es o monta az en nevemet..Szoval valoszinu nekunk is beszelnunk kell a rendorokkel..
Probaltam az anyukat hivni de nem veszi fol a telefont..
Szoval most remeg kezem labam..Nem tudom mi lehet szegeny kissraccal remelem jol van..
Kedves Na Ja, ha még van kedved foglalkozni az üggyel, akkor próbáld meg felhívni az iskolapszichológust, meséld el neki, hogy Adrián miként viselkedik, hátha tud segíteni a gyereknek vagy rájön a problémára, esetleg meg tudja győzni az anyukát, hogy terápiára vigye a gyereket. Mondjuk ez nem tudom mennyire megoldható.
Anyukát meg fel kéne világosítani, hogy borzasztóan kiszúr a gyerekével, mert hamarosan már egy gyereknek sem fogják engedni, hogy Adriánnal játsszon.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Létezik, hogy elmúlik a szexuális vágy?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- Miért nem akar a barátnőm szexuálisan is együtt lenni?