Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok,
27 éves lány vagyok, vidékről költöztem fel, de Budapesten élek mostmár 8 éve. Alapvetően lassan nyílok meg ‘idegen’ embereknek és picit visszahúzódóbb vagyok. Viszont ha valaki megismer akkor nagyon nyílt, beszédes, és nagyon barátságos személynek tartana, akivel jókat lehet hülyéskedni. 😇
Az évek során a távolság miatt elkoptak a barátságok, szóval próba-szerencse alapon megpróbálom itt, hátha akadnak olyan lányok, akik nehezebben ismerkednek de szeretnének barátkozni, programozni, moziba járni, sétálni, beülni valahova vacsizni/iszogatni, jókat bulizni, vagy akár később kerti sütögetős társasozós programokat csinálni, közösen sportolni stb. ((Nekem van párom, így nem a ‘közös’ pasizás lenne a cél😇))
Ha úgy érzed írj itt nyugodtan, ha esetleg a nap végén nincs meg a közös hang, legalább beszélgettünk egyet😊
Sziasztok!
Barátnőket keresek Budapesten, azon belül is inkább 10.,14.,19 kerületből aktív tevékenységekhez.
Szeretek túrázni (jó most a nagy melegben kevésbé :D ), bringázni, akár munka után tekerni egy 20-30km naplás tó felé.
Hétvégente persze nagyobb táv is jöhet tekerésből (60-100km).
Velencei tó strandolás majd körbetekerés is jöhet, már többször megvolt :)
Van párom, de vele csak a hétvégéket töltöm.
Jó lenne pár havernő/barátnő akik szintén szeretik ezeket és akár tempósabban is tudnak haladni :D egymást is motiválva. Persze nekem mtb-m van, így nem veszem fel a tempót egy outissal.
Jah szeretek fotózni is, instagramon megtalálható vagyok(nature_greti88), ahol túrákról teszek ki képeket :)
34 éves vagyok és irodában dolgozom, így szeretem kompenzálni a sok ülést és sajnos szeretek eszegetni is édességet :D
Így ennyi :)
Gab2
Sziasztok!
Friss nyugdíjas nő vagyok, ráadásul most költöztünk Budára és a korábbi munkatársi, baráti körtől távolabb kerültem. Házas vagyok, de hiányzik egy olyan barátnő, akivel elbeszélgethetnék női dolgokról, leülnék egy kávéra, vagy elmennénk Hévízre (lakás van) stb.
Ha nyitott vagy egy barátnői kapcsolatra írj a travelleres@citromail.hu címre
Sziasztok !
28 éves nő vagyok. Olyan Barátnőket keresek akik szeretnek bulizni,utazni,és még sok más programot csinálni :)
Ha úgy gondolod,hogy szívesen megismernél,akkor írj bátran !
Sziasztok!
Budapesten élek, van egy 2 éves kis lányom.
Nem itt laktam, Érdi vagyok, de az élet erre sodort.
Szívesen ismerkednék, kortól függetlenül, baráti társaságra vágyom :)
Sok programra nyitott, pozitív élet szemléletű, csacsogós tracsparty nagyon hiányzik :)
vik2586@gmail.com
Ha valakinek van kedve beszélgetni, kicsit ki zökkenni a mindennapokból írjon bátran!
Szép napot!
Sziasztok!
Budapesti programokhoz, kirándulásokhoz és külföldi utazásokhoz keresek barátnőket. Széles az érdeklődési köröm, szeretem a változatos programokat, így biztosan találunk közös pontot :) Én 41 éves budapesti nő vagyok.
Szia Tünde,
Én is hasonló korú és érdeklődésű barátnő(ke)t keresek, ha még aktuális számodra, szívesen beszélgetnék...
Én is 48 éves, fiatalos, budapesti, elvált nő vagyok :)
Nagyon szeretem a zenét, táncot, utazást, színházat.
Kriszta
Kedves Gitta!
Ha még nem találtál megfelelő barátnőt.Budapesten élek, szívesen ismerkednék Veled.kellerjudit49@freemail.hu
Téma rovatba írd be :Barátnőt keresek.Várom jelentkezésdet.
Sziasztok!
Én egy 37 éves nős férfi vagyok, van egy 6 éves kislányom.
Már nagyon régóta szeretnék egy lány barátot, akivel el tudnék mindenféle témában beszélgetni (gasztronómia, aktuális hírek, művészetek, filmek, szóval szinte bármi). Van 1-2 férfi haverom is, akikkel jól elvagyok, de ők is nagyon elfoglaltak, alig érnek rám, és ezen felül nekem hiányik egy női szem, egy női vélemény is, akivel el tudok menni néha egy kávéra és sütire, aki tud ajándék tippeket adni mit vegyek feleségemnek, vagy akár segít shoppingolni, vagy dumálgatni néha.
Nagyon fontos kiemelnem, hogy én egy boldog házasságban élek, soha nem csalnám meg a feleségem, kizárólag barátság céljából keresek valakit!
Budapesten dolgozom, agglomerációban élek.
Ha magadra ismertél, kérlek irj!
Tomi
tamas.spm@gmail.com vagy írj itt.
Barátokat,baratnőket keresek,58 éves fiatalos egyedülélő nő vagyok,Bpesti!Balaton,vízszerető,kiállítás,kirándulás,vidék,fesztiválok,múzeum,szinház,koncertek,szabadtér,stb! Vagy csak beszélgetés,vacsi!
Várok választ,tel. Számot.
leoka1344@gmail.com
Üdv. Tünde
Sziasztok!
Én is barátnőt/barátnőket keresek Budapest és Dunaújváros környékén. 40 éves vagyok, elvált, van egy nagy, 16 éves lányom. Nagyokat beszélgetni, beülni egy kavéra, ebédre, vagy moziba, sétálni, esetleg futni, edzeni, sok mindenre nyitott vagyok.
Szia Tünde!
Kérhetek egy emailt, hogy privátban megkeresselek?
Köszi,Meli
Sziasztok Moncsi vagyok Tatabányán élek (39)férjem(50) van egy 20 éves nagylányom egy 4 éves kisfiam és egy 3 hónapos kisfiam.
Legjobb barátnőmet keresem de olyat akinek nem csak akkor vagyok jó ha kell valami hanem bármikor,bármit meg lehet vele,velem beszélni,úgymond igaz tiszta szívből lenne mellettem, és érdekelné a gondjaim bajaim,ez oda vissza teljes mértékben kölcsönös is lenne egy közös kávé, találkozások beszélgetések csajos nap akár a hugommá is vagy nővéremmé is fogadnálak, ugyanis csak fiú tesójaim vannak Űgy igazán szívből szeretnék egy igazi barátnőt akit nagyon megbecsülnék. Sajnos az eddigi akik barátoknak mondták magukat átvágtak kihasználtak. Ha szimpatikusnak találsz és nem érdek barátságot keresel ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Leginkább 35-40-es korosztályból keresem és örülnék ha a közelben laknál.
monamano25@citromail.hu