Baranya Megyeiek ide gyertek (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én most lettem újra Pécsi, és barátnőket keresek, mert igazából egy sincs már :( Kicsit unalmas így az életem :(
szia! én sem értem, minek vontak össze, főleg, hogy ez a fórum úgy tűnik már 2 éve kihalt:)
amúgy mit szeretnél? Pécsről tudni, vagy pécsi vagy?
Mi vidékről költöztünk,Komlóra....munka nem volt,a gyerekek kezdték a sulit....nagyon nehéz lett volna kocsi nélkül megoldani...
Most is gondolkozunk családi házban,de csak is itt Komlón,elég nyomottak az árak....sajna a lakásunknak is....így még csak visszajáró terv:(
Sziasztok, én is pécsi vagyok.
A családi házas project nálunk is időről-időre előjön, de én nem megyek abba bele, hogy vidéken vegyünk házat. Pontosan az általad írt problémák miatt. Ha vidéki vagy, buszhoz vagy kötve, ha lekésed elkésel. A hétvégi buszozásról nem is szólva. Ráadásul egy vidékit nem szívesen vesznek fel sehová, és hát így is alig van munkalehetőség. Pécsiek előnyben.
Nekem is párom szeretné, ő kocsival jár dolgozni. De még ha lenne mégy 1 autónk, akkor is nehéz lenne. A gyerekek nőnek, az osztálytársak Pécsiek, nekik is körülményes volna.
A munkaerőpiac szerintem kizárt, hogy fellendüljön. A fiatalok, ha tehetik, elmennek innen. Vannak szerencsések, aki találnak jó munkát, de a fizetések sem valami jók errefelé.
De amúgy én nagyon szeretek itt élni.
Sziasztok!
Én is pécsi vagyok!
sziasztok
Merre felé laktok? Én mohácsi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyeiek gyertek csevegjünk! Biztos mindenkinek el van rendelve egy pár? Mi van, ha nem jön a szerelem?
- Hajdú-Bihar megyeiek gyertek beszélgetni!
- Veszprémi, Veszprém megyeiek gyertek beszélgessünk
- Zala megyeiek ide gyertek
- 67-es születésüek, főleg Békés Megyeiek gyertek csevegni.
- Baranya megyeiek! Kapott valaki gyedet?