Bakker! Na ez a nagyon meleg! BAR listás vagy a férjed EGYIK!!!! hitele miatt, autót akarsz venni, és még mindig azon gondolkodsz, hogy hogy vegyél fel még egy hitelt. Inkább fizetnéd az eddigieket. Bár az sem sikerült, ha BAR listás lettél.
Hú, lelombozódtam. Egy Erste bankban dolgozó hölgy ajánlotta, és egy független hitelügyintéző. MIndketten azt mondták, h ott nem férnek hozzá a KHR listához.
Rossz az információd, a takszövök ugyanúgy hozzáférnek a BAR listához, mint bármelyik más pénzintézet. nem tudom, ezt ki honnan vette. Sőt kutya kötelességük nézni.
Ha már rendezve van a BAR (passzív vagy), akkor munkáltatóival a Cofidisnél lehet próbálkozni. Ott max. 500 a felvehető, de sokkal olcsóbb mint a Provident.
Bankban dolgozotam, a gyerekek előtt. Nálunk az volt az első, hogy ellenőriztük az igénylőt a BAR-ban. Bár változhatott, de szerintem minden pénzintézet/hitelintézet, mindenki megnézi az ügyfelét a BAR listán. Manapság szerintem már ez az alap!!! Még a mobil cégek is vezetnek listát a nemfizető ügyfeleikről!!! De mondom: változhatott a rendszer.
Szeretnék autót venni, de mivel kezességet vállaltam a férjem egyik hitelénél, ami miatt BAR-listás lettem, ezért csak készpénzért tudnék autót venni. Készpénzhez viszont leghamarabb csak személyi kölcsön felvételekor jutok, ez pedig a BAR-lista miatt nem megy. Úgy hallottam, hogy a takarékszövetkezetek nem láthatják a KHR (BAR) listát. Egy hitelekkel foglalkozó hölgy tanácsolta, hogy ott próbáljak meg hitelt felvenni. Ki tud erről bővebb infót?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.