Bankszámlát szeretnék, de netes használattal.Hol a legolcsóbb a havi díj? (tudásbázis kérdés)
hát...még 20 év:(((((
egy szerencsénk van,hogy forintalapú!!
az a baj,hogy a szerződésbe benne van ha átviszem a számlámat akkor bebontják a szerződést velünk:(((
a hitelt onnan vonják le:((((((((
Tudnék.
Amúgy sztem annó fel lehetett volna venni máshol is a hitelt. Ettől addig nem tudsz megszabadulni. Nyiss máshol is számlát, itt meg csak a hitel legyen... Apum is gy csinálja.
Mindenki gyűlöli az otépét, menjen már csődbe .. .
sajna én otp.-s vok.
ott a lakáshitelem így muszáj:((
500ft/ho a netbank
+ ilyen olyan költségek:((
szörnyűűűűű
levonogatnak mindenféle díjakat.sokszor odaírjak,hogy egyéb díjak..
most 4300ft.-ot vontak tőlem egyéb díjakra s bementem,hogy mégis mire.mire azt mondták,hogy sajna infót nem adhatnak ki de a havi értesítőmben kapok felvilágosítást.jön az értesítő levonás...egyéb díjakra!csak tudnák megszabadulni tőlük!!!!!!!!
Jó is lenne havi 120....
De csak a gyedem van azt meg a postás hozza. :)
Félreértettél.
Nincs neki,sem ideje, sem kedve ilyet nyitni, de nekem meg kéne, hogy ne hívogassam őket hetente többször, hogy van-e pénzmozgás.
Szia Raiffeisen Bank, díjnullázó csomag!
Díjmentes a havi számlavezetés, amennyiben minden hónapban legalább 120 ezer Ft bankon kívülről érkező utalás kerül jóváírásra a Raiffeisen Banknál vezetett számláján, legfeljebb két részletben (EBKM: 0,10%).
Díjmentesen vehet fel készpénzt, bármely hazai Raiffeisen bankautomatából.
Díjmentes a DirektNeten keresztül megadott eseti forint átutalások teljesítése.
Díjmentes a csoportos beszedési megbízások teljesítése.
Díjmentes az elektronikus úton megadott állandó átutalási megbízások teljesítése.
-
Csak az a baj, mivel nem én vagyok a számlatulajdonos, hanem a párom neki küldik.
És mire őt átküldni nekem az plussz pénz.
Felhatalmazáshoz meg neki kéne intézkednie, megnyitni a netbankját, de nem 1 ügyintézős tipus,ezért is én csinálom a "piszkos" munkát.
Meghát este 7 körül ér haza fizikai munkából, akkor már kinek van kedve telefonon értetlenkedni a bankkal a 15 hós kislány mellett??
Szerintem mindegy hol nyitsz netbankot. Az egyiknél a számlavezetésidij a másiknál az sms dij dobja meg a költségeket.
AXA banknál nincs lehetőség kp befizetésre, igy nem túl ügyfél barát.
Az ne legyen a problémád, hogy sms-ben küldenek belépési kódot, ez a te érdekedbe történik.
ez érdekes, én is cib-es vagyok, 250 körül van a számlavezetési díj és minden utalás 60,- Ft. Ha jól emlékszem, bankon belül 40,-
De nekem is 50 megy rá, viszont nincs fix átutalásom. Mi a csomagod neve?
Hidd el hogy van az axánál.1szeri de 5000ft.
Azért érdekelne, hogy máshol hogy is van ez.
Otépé? Káendhá?
Medve anyám! :SSSSSSS
sehol sincs költsége az internetes hozzáférésnek, csak külön kell kérni a banktól, hogy házibank rendszert is szeretnél és ez minden számlához megoldható
én az otp-nél és az erste-nél is használom
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Melyik pénzintézetnél a legolcsóbb a bankszámla vezetése?
- Külföldi bankszámlára kell átutalnom egy kisebb összeget, forintszámláról, a legolcsóbb megoldás mi lenne?.
- Hogyan lehet legolcsóbban repülöjegyet venni, internetes foglalással vagy irodán kersztül?
- Internetes bankszámla
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?