Bánat 8 hónapja (beszélgetés)
Annyi a kamu fórum, annyi az olyan aki hazudozik össze vissza és egymás után nyitja az idétlenebb fórumokat,csak hoghy írhsson valamiről, inkább utána nézek az előző hsz-nek mielőtt bármit is írok. Ez nem nyomozás..
És láss csodát, nálad se stimmel valami..
Szerintem elég lett volna csak a kérdésre válaszolni.
Neked van erős és kedved más után kutakodni meg nyomozni?
Nincs ki a négy kereked! Atyavilág
"Hosszú ideje nincs munkám és a párom ugyan mellettem áll, de nem érzek már iránta semmit, sehogy. Régen se volt ez szerelem a részemről ma már végképp nem, de szeretem. 2012-07-27
Volt egy szakításom 5 hónapja az exem akit még most is szeretek 1 hónapja összejött egy lánnyal.
Igaza van, mert én akkor megbántottam nagyon akaratom ellenére többször is, pedig kitartó volt.
Nem sajnálom tőle a boldogságot, mert 2-3 hónapig részegen szomorkodott miattam-tudom-. csak nem bírom látni. " 2012-08-03
Nincs egy hónapja hogy ezt írtad... akkor most milyen kapcsolatról és melyik barátodról írsz jelenleg?
Egy kicsit Mindenki belehal, amikor vége, na de azért csak megy tovább az élet....
Nekem a munka segített, lakóhelyem változott, ott lett munkám, új ismerősök, barátok, új város.
Persze azt nem mondom, költözz el, de változtass a szokásaidon.
Hány éves is vagy?
Van itt olyan aki egy szakítás után legalább 1-2 évig bánkódott? Amikor felfogta ép ésszel, hogy semmi értelme, de nem tudta elengedni az illetőt?
Mi segített a túlélésben?
Én sajnos nagyon ritkán vagyok szerelmes, de akkor nagyon és nagyon megviselt a szakítás.
Olyanok aki pár hónapig szomorkodtak "csak" azok ne írjanak. Vagy esetleg a környezetükben volt olyan aki tönkrement egy szakítás után. (?)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Szerelmi bánat 12 hónapja