Bálint babánk születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bálint babánk születése
Szia!Most olvastam és elvagyok ájulva hogy milyen szépen leírtad!bizti nem volt egyszerű!de gratulálok Neked és a párodnak is!!!!!!!
Sok szép napot!
Andi és a pocaklakója:)
Szia!
Teljesen el vagyok varázsolva!
Könnyek közt olvastam végig,nem volt könnyű de megérte gondolom!
Bár nekem sürgős császár volt de személy szerint nem szenvedtem annyit mint sokan mások!
Tűrtem mert a fiam velem volt és csak az számított!
További sok-sok örömet egészséget nektek!
Zsuzska!
Gratulálok!
Nagyon ügyes voltál!
A cikk végén már könnyekkel közdve olvastalak :)
Nekünk elvileg még van 3 hónap a nagy napig :)
Én is reménykedek a rendes szülésben, bár nagyon félek is tőle, de inkább mint a császár!
De tudom, hogy apa ott lesz velünk és ez már nekem egy hatalmas segítség lesz :)
Először is gratulálok!!! :)
Én is hasonlóan voltam, egyáltalán nem bírom a fájdalmat és bár nem féltem a szüléstől, tudtam, hogy pokolian megszenvedem majd. Igaz én szerencsés voltam, mert csupán alig 4-5 óra jutott a szenvedésből,a nehezéből, az EDA-val nálam is gondok voltak, és nekem sajnos eltört a farcsontom. Sosem akartam császárt de akkor és ott könyörögtem a dokinak, de ő csak nevetett, hisz gyönyörűen haladtunk.
És én sem éreztem semmi természetfelettit amikor rám tették a kisfiam, teljesen kómás voltam. :( Ezt a mai napig nagyon bánom.
Gratulálok!
Sok boldogságot és egészséget!
Szívből gratulálok a kicsihez Bogrács77-nak.
A császárról pedig az a véleményem, ha kell legyen, de egy hasi műtét, beavatkozás és mint minden műtét, ez is kockázattal jár és fájdalommal. Ha lehet a természetes szülés mellett döntenék én is. 3 gyerekem van, mindháromért megszenvedtem rendesen és mind a 3 esetben előkészítették már a műtőt a császárra. És örülök, hogy nem terhelték a szervezetem még egy műtéttel is...mint nő, a megmaradt hegekről pedig nem is beszélek.
Gratulálok!
Egy napon születtek a fiaink :)
Gratulálok nektek:-) Olyan jó annyira örültem hogy megjelent a cikked!!
Jó egészséget kis családotoknak:-)Vigyázzatok egymásra!!
Meg persze arra is emlékszem mennyire vártuk a kis Bálintról a képeket:-))Gyönyörű!!
Gratulálok a kicsihez.
Miért fájdalmas a császár?
Én azzal szültem és nem bánom!!! Sőt!!
Miért ellenzi mindenki a császárt, nem értem!
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép baba! Jó egészséget Nektek! (én tavaly július 29-re voltam kiírva:) igaz, késett a Kicsike!
Nekem is nagyon-nagyon-nagyon fájt a szülés, de én össz-vissz 4-5 órát vajúdtam, előtte pár óra görcs volt, de megérte!!!! :)
Olyan büszke vagyok rád újra! :)
És tudod... irigykedek :)
Gratulálok én is a picihez,egy elírást észrevettem,a párod biztos nem 2010-ben született.. :-)
Sok boldogságot és örömet kívánok a picikével!
Én mindig álomszülésnek képzeltem az enyémet..bemegyek a kórházba a kezdődő fájásaimmal, bekötik az EDA-t és szépen kicsúszik belőlem...na nem így történt:)
Ugrás a teljes írásra: Bálint babánk születése