Bajusz szőkítése - hogyan? (tudásbázis)
Azért ne borotváljátok a bajuszt, mert borostás, erős, szúrós lesz. Gondoljatok bele hogy fogtok kinézni 40 évesen...
A szőrtelenítő krémet pedig azért ne, mert a benne lévő anyagot úgy fejlesztették ki, hogy oldja a szőrszál keratinját, tehát kémiailag bontja. Ha a szőrszál keratinját oldja, akkor viszont oldja a bőr anyagát is. Tehát a bőrötöket is nagyon károsítjátok vele.
Én régóta gyantázom otthon,
a Veet-nek és az Oplicának is van arcgyantája: hideggyantacsík, kb 10 perc az egész, vagy még annyi se.
DM-ben lehet kapni, sokáig elég!
A veet-et ne vagy a borotválást ne?
Tudja valaki melyik lemosható veet használható arcra is?
Tényleg jobb a gyanta, az én tanulóéveim alatt kb. két vendég volt aki szőkíttette.
1. Ha sok bajusza van az illetőnek, akkor ugyanúgy látszani fog, csak sárga lesz...
2. Rettentő büdös, amíg fent van az orrod alatt a szőkítő.
3. A bőrödet is irritálja.
Egyedül annak ajánlom a szőkítést, akinek egyáltalán nem bírja a bőre a gyantázást, kipattog. De nem biztos, hogy a szőkítést jobban fogja bírni. Vagy esetleg a fiatal lányoknak, akiknek picit meg van erősödve.
Ronda lesz-inkább gyantáztasd.
Emlékszem,kozmetikus mesternőm alias Bartal Magdika mondogatta nekünk tanuló korunkban-hogy baromi ronda a bajusz -szőkítve.
Áll a buszmegállóban a nő,rásüt a nap,és szép sárga bajuszkája virít-hááát-nagyon csúnya.
Persze,ha nem túl erős,akkor lehet nem lesz feltűnő.
Mondjuk,én nem szőkíteném magamnak-nem akarlak lebeszélni sem róla.
Csak eszembe jutottak a régi szép tanuló idők:))
No meg a mesterem véleménye:D))
További ajánlott fórumok:
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Női bajusz ellen mi a leghatásosabb, amitől nem erősödik?
- Haj szőkítésére mi a legjobb mód és miért? (Szőke vékony szálú haj még szőkébbé tételére.)
- Nőként, hogyan szabadulsz meg a bajusztól (ha van)?
- Haj szőkítése otthon
- Bajusz gyanta után bebarnult a bőröm, hogyan világosítsam vissza?