Videót szeretnék készíteni képekkel, zenével, karácsonyra. Milyen programot használjak? (tudásbázis kérdés)
7. globus
2019. dec. 16. 19:22
6. levarosbukta (válaszként erre: 5. - Beziske)
2019. dec. 16. 19:13
Próbáld meg innen:
5. beziske
2019. dec. 16. 09:35
Na én nagyon buta vagyok,nem sikerül! :(
4. beziske (válaszként erre: 2. - Andita1)
2019. dec. 16. 09:33
Már nem tölthető le!
3. Pasionella
2019. dec. 16. 09:00
Ugyan nem videó de mivel képekből áll össze hasonló hatást kelt, én powerpointot használok ilyen célra.
2. andita1
2019. dec. 16. 07:30
Én is csináltam régen a Windows Movie Maker-rel.
1. beziske
2019. dec. 16. 07:17
Sziasztok!Unokám született ebben az évben,és régen készítettem már képekről videót,zenei aláfestéssel.De telepítve lett a gépem és nem tudok programot!Nem bánnám ha magyar lenne!Segítsetek kérlek!Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Cipzárból szeretnék táskát készíteni karácsonyra!
- Van egy kiló lottyadt banánom, amit ma fel kell használjak. Mit tudok belőle készíteni?
- Sziasztok!! Szeretnék karácsonyi ajándékként recepteskönyvet készíteni képekkel illusztrálva. Milyen programmal tudnám ezt elkészíteni?
- Tudnátok ajánlani egy jó programot, amivel slide showt tudnék készíteni? Képek, zenével aláfestve + szöveget beiktatni..stb.
- Kaptam karácsonyra koktélshakert. Milyen egyszerű, nem horribilis árú koktélokat tudok vele készíteni? Finom legyen :)
- 3-4 éves korosztállyal milyen karácsonyi díszeket szoktatok készíteni, vagy hol találok ilyen ötleteket?