Babonás vagy? (beszélgetés)
Általában keresem a magyarázatot. A természetfelettit képtelen vagyok elhinni. Ettől még lehetnek dolgok, amik megtörténnek, de nem gyakorol rám hatást.
A vallás önmagában is egy misztikum és ragaszkodik a saját természetfeletti elméletéhez.
Attól, hogy érdekel a téma, esetleg szakmába vág, még nem veszted el a hitedet. Csak ne keverd és ne cseréld fel. :)
Egyáltalán nem.
Az, hogy magam mögé köpök ha átmegy előttem egy fekete macska, meg az, hogyha vissza kell mennem valahova valamiért, akkor 3x megfordulok az ajtó előtt, és ha beérek leülök, meg az, hogyha kéményseprőt látok megfogom a gombom, és nem engedem el, amíg nem látok három szemüveges férfit, az nem babonásság.
34 éve mentem férjhez, majd 16 év múlva megújítjuk a fogadalmunkat, az több, mimt 2X7 év.
Nem félek :))))
Én is törtem már el tükröt, de nem volt gond, mert már férjnél voltam:D
Az asztal sarkára is simán odaülök, nem zavar, ha átfut előttem egy fekete cica, szeretem a péntek 13-at, stb:DDD
A rosszban nem, a jóban igen.
Egyetlen rossz a tükörtörés, ami megijeszt. De azt én úgy ismerem, hogy ha összetörik akkor 7 órán keresztül nem szabad hozzányúlni, feltakarítani, és akkor nincs a 7 év balszerencse.
További ajánlott fórumok:
- Szereted vagy nem szereted?
- Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is.
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- Péntek 13. Neked jelent valamit? Babonás vagy?
- Mennyire vagy babonás?