Babaváró támogatás tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy válasz OEP igazolásról képet? Persze adatokkal kitalarva. Kikértem, és bem fogadta el a bank, mert nem ilyen szokott lenni. Kiváncsi lennék, hogy “milyen szokott lennu” az oep-pal egyeztettem azt mondták ilyet adnak mindig. Ezért lennék kiváncsi, hogy most ki nem mond igazat. Így már az első lépésnél elakadtam… köszi ha valaki segít!
Milyen tamogatast?
A babavaro egy hitel, amit 1 gyereknel teljesen vissza kell fizetni, csak kamatmentes.
2 gyereknel engednek el belole, 3 utan meg elengedik a fennmarado osszeget.
Sziasztok!
Igénylés előtt vagyunk. Szeretnék érdeklődni, hogy mennyi időt ölel fel ez. Nektek mennyi idő alatt bírálta el az adott bank, az igénylés beadásának napjától a folyósítás napjáig mennyi idő telt el?
Sajnos ezt nem tudom megmondani, de jól tájékozatott az ügyintéző. Érdemes kikérni az igazolást, azon rajta lesz hogy meg van-e vagy nincs.
Sok sikert!
Megszakítás max. 30 nap lehet.
Tehát így rendben vagy, ha jól értem nem volt több mint 30 nap megszakításod! :)
A tb igazolas csak annak az alapja, h egyaltalan be lehessen adni.
A jovedelmek es a mar meglevo hitelek szamitanak az elbiralasnal.
Mi a babaváró felét meglévő hitelek kiváltására vettük fel. A másik fele lesz önerő és felújításra. És jelzáloghitel.
Nettó bevételed 50 %-áig vagy terhelhető.
Sberbank elutasított minket, ersténél simán átmentünk.
Üdv!
Megfelelünk minden kritèriumnak amit hirdetnek az 50000 törlesztôvel sem èri el csak az 1\3 àt a hiteleink amit ki is fizetnènk meg a maradèkot hàzra költenènk mèg is elutasitottak a cibnèl most az otpre vàrunk...remèlem sikerül mert akkor nem is èrtem minek hirdetik szabad felhasznàlàsunka vagy adnànak egy nyilatkozatot ha megadjàk a fullt akkor x idôn belül rendezni kell a többi kölcsönt...vagy vmi hasonlot mert direkt erre kellene sok embernek...
Szia!
Köszönjük, hogy leírtad a tapasztalatodat.
Nagyon sajnálom, hogy a Bankmonitoros ügyintéző rosszul tájékoztatott titeket.
Nem mindenki teljesen felkészült, ilyenkor lehet kérni másik ügyintézőt, vagy érdemes egy másik független oldalt keresni.
A mi irodánk, ha kedvező feltételeket biztosít a saját bankja az ügyfélnek minden esetben azt ajánljuk. Akkor nem szoktuk ajánlani, ha tudjuk, hogy máshol jobb hitelt kaphatna, vagy ha a céljaira a saját bankja nem adja meg a kívánt összeget.
Az OTP bank egyébként megadja a babaváró hitelt hitelkiváltás célra. Abban az esetben pedig, ha házon belül történik az ügy nincs is semmilyen más teendő mint a babaváró felvételekor jelezni, hogy melyik kölcsönöket szeretnék vég törleszteni.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Allergia vizsgálat TB támogatással. Van valakinek tapasztalata?
- Albérlet támogatással kapcsolatban valami tapasztalat?