Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babaruha tisztítása (beszélgetés)
Beleszáradt gyümölcs-, pörkölt-, egyéb foltok rózsaszín bodyból?
Mert igazából szinte az egész repertoár megvolt... eddig ment fehérítő domestossal, rá egy pötty és azonnal kimos... de ma találkoztam egy olyan ruhával, aminek azonnal kijött a színe :(
Látom másnak is jól jöttek ezek a tanácsok :)
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
Köszi az ötleteket,próbálkozom.
nekem is a vanish szappan jött be, csak ezzel tudom kimosni a kaki foltot pl, szuper jó termék!
én most a vanish mosószappanra esküszöm a babaruhákból remekül kiszedi a gyümifoltot én utána még leáztatom folyékony vanissel és úgy mosom ki
háziszppan,mosószappan,domestos,Hyppo,de ott erősen áztatni kell az öblítöben,sokáig ázon benne.
Kifognak jönni amúgy sárga foltok akármilyen régiek,Én még az olajfestéket is kiszedtem háziszappannal.
Epeszappant a dm-ben lehet kapni (dm-es mosószappan), de az a legjobb, ha mosás után kiteszed a tűző napra, ha az nem szedi ki, akkor szinte semmi és mehet a kukába. :(
Az epeszappan is jó folteltávolító.
Igazából azért nem tudom érdemes-e,mert 7 éves kislányról kaptuk.Már biztos több éve benne vannak ezek a foltok.
Azért nézd utána megéri-e egyáltalán mosogatni őket a tisztítószerek is drágák.
Ja a domestostól nem kell megijedni, mert alapos öblítések után a babát nem irritálja.
Én Domestosos vízzel mostam át ami fehér volt. A többit lehet esetleg folteltávolítóval, én az Ariel pumpásat használom, elég sok dolgot kihoz.
Lehet próbálkozni még a sima mosószappannal is. A fehér zokniknál nagyon bejött.
Abban kérném a segítségeteket, hogy kaptunk sok ruhácskát,de a legtöbb tele van sárga foltokkal.Ki lehet valahogy szedni?
További ajánlott fórumok: