Bábakoktélról hallottatok már? (tudásbázis)
Nem is beszélve arról,h. a babának az a legjobb,ha magától indul el.:)
Nem tudom hol fogsz szülni, ott mi a protokoll, de sok kórházban terminus után majdnem két hetet is várnak az indítással, szóval számolj a túlhordással is, bár remélhetőleg ez nem következik be!:)
Kitartás!!!!:)
De a türelmetlenkedés a legrosszabb amit magaddal tehetsz. Bár neked még nehezebb, főleg a leírt dolgok miatt, a meleg is rátesz még.
Nekem a fiam terminus előtt 6 nappal, a lányom 6 nappal utána született. Türelemre tanított. :)
Valószínűleg a koktél nélkül is megindult volna mindkét túlhordás esetén 1-2 napon belül vagy még hamarabb.
De terminus előtt nem érdemes kísérletezni vele. Azért jó kis hasgörcsöt tud okozni.
Én Aug. 31.-re vagyok kiírva...
A védőnő mondta, hogy kitartás mert ez a legnehezebb idő, főleg a a nagyfiú még kényelmes is ... és erre mondta ő, hogy ha minden kötél szakad, még ez a leghumánusabb...
Mindenem fel van dagadva, egész nap a "megfog jönni" görcsöcskéim vannak. Az éjszakáim rémálmokkal telnek, és 2* kelek fel arra hogy sírok ...
Első babánk lesz, és a férjem 1000km-re van. Már csak azért is szeretném, ha nem lustizna a kicsikénk, hogy minél hamarabb együtt legyen az újdonsült CSALÁD! :)
Azért ez nem ilyen egyszerű!
A ricinus hashajtó, a hasmenés szülésindító lehet, de csak terminustúllépés esetén vagy ha tudod,h. másnap indítanának akkor megihatod.Császáros előzménnyel sem ajánlott.
És ez is olyan, mint a legtöbb praktika: nagy eséllyel csak akkor indíthat, ha már érett a méhszáj és közel a szülés ideje.
Bábakoktél:
2cl ricinusolaj, 2cl pálinka, 2dl narancslé
Állítólag 12 órával később a babát már a karjaiban tarthatja az ember leánya.
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.