Baba legurulása (beszélgetés)
Na, a lényeg, hogy nyugi!
nem lett baj és ez a lényeg!
Nem vagy sz@r anya ettől. Mindenki tudna jó pár hasonló történetet mesélni. Én úgy, hogy a fiam egy nagyon jó gyerek volt, és ennek ellenére varrták a szemöldökét 5x, műtötték/gipszelték a kezét kétszer, és még az ujját is vissza kellett varrni, amikor 3 éves volt.
Na, nekem egy ilyen történetem van, ami miatt elég szarul érzem magam azóta is.
Beugrottam a sarki illatszerbe cumisüvegre cumit venni. Lefékeztem a babakocsit de nem jól valószínűleg. Megvettem a cumit és, ahogy mentem ki, nem volt ott a babakocsi, azt hittem, hogy infarktust kapok. Borzasztó nagy szerencsénk volt, mert a babakocsi kigurult az úttestre, épp nem jött autó és épp ott járkált a szomszéd kisrác, aki visszatolta a babakocsit a járdára és megvárta, amíg előkerülök...
Dehogy vagy szar.
Én egyszer nem fékeztem be a babakocsit. Leparkoltam, otthagytam, az elindult, gondolom felgyorsult, megakadt, felborult, a gyerek meg kiesett.
Mondjuk én nem vittem orvoshoz sem. Nem lett semmi baj.
Előfordulnak balesetek sokunkkal.
Kb 1 hónap, de azóta eltelt 10 év, de ha eszembe jut még mindig összeugrik a gyomrom.
Hidd el, sok-sok baleset lesz még ami ugyanígy fog fájni akkor is ha nem a kezedből fog kipottyanni.
Összegabalyodik a lába és felszántja arccal a betont, megakad a kismotor de a lendület viszi tovább a gyereket, bicikli tanulás... Sorolhatnám. Sok sok ilyen lesz még.
Nem vagy szar!!
5,5 hónaposan állt fel a lányom. Azonnal fejjel ki is zuhant a kisányból.
Igaz, hogy aznap lejjebb tettük neki, de sokáig gyötört.
Egy anya ilyen, de még sok baleset lesz. Ilyen-olyan!
Szerintem ehhez hasonló véletlen balesetek nagyon sokunkkal előfordult már.
Ne gyötörd magad.
Sziasztok!
2 hónapos kis babám le gurult a kezemből fotelból voltunk kórházba meg figyelésen bent tartottak de azóta gyötőr minden de hálistenek a kicsinek nincs semmi baja de ez a fájdalom hogy miattam eset le nagyon gyötör járt már valaki így? Kérem most ne írjanak negatív kommenteket így is szarúl érzem magam és hibáztattom folyamatosan magam.... szar senkinek érzem magam már bocsánat a ki fejezésért...