Egyébként én is készítettem a nagy fiamról és a barátnőjéről képeket, és szerintem jobb lett, mint a hivatásos fotósé, mert a gyerekek természetesebben viselkedtek előttem, mint a fotós előtt.
Szerintem baromi drága. Én beszéltem egy csajjal, 15 000 egy óra, de nem 10 kép, hanem amennyi jól sikerül, odaadja az összeset retusálva meg natúr is.
Láttam neten a fotóit és nagyon tetszettek, azért őt kerestem meg.
Nálunk fél éves, és egy éves korban is volt kint ugyanaz a fotós, mindkét alkalommal 17 ezerből megúsztuk. Annyiféle ruhában fényképezte, ahányfélében akartam, nem volt meg, hogy pontosan x időt szán a fotózásra. A képeket később házhoz hozta: 18 db-ot albumba ragasztva, és még külön 45 db-ot 10*15-ös méretben + 1 db-ot A4 méretben kinagyítva, és az egészet megkaptuk cd-n is. Szerintem nagyon megérte, az album megmarad nekünk, a többiből a rokonok szabadon válogatnak, a cd-n lévőket pedig ki lehet rakni facebookra, meg ide az adatlapomra:)
Nem tudom mekkora babáról van szó, én 12 naposan fotóztattam, 2 óra volt, 20 retusált kép cd-n 30ért és házhoz jött. Nagyon szép fotókat csinált, azt hiszem van az adatlapomon is. És igen, mindenképp megéri, imádom nézegetni, itthon ilyeneket nem csinálsz magadnak!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.