Babafélelem - Mit tegyek, ha a kislányom fél néhány családtagtól? (beszélgetés)
Most lehet oltári butaságot fogok írni.(Ès nincs is gyerekem,de imádom őket,a kis unokahúgaimmal foglalkoztam sokat.)
Állítólag kis korban még érzik az emberek auráját,kisugárzását vele együtt valódi relytett hangulatukat. Talán ez is szerepet játszhat.Aztán ahogy nőnek ez lassankènt elmúlik. Két unokahugom közül az egyik sokkal,nevetősebb bujosabb bátrabb, ahogy nőtt,csacsógosabb lett.
A másik nem szeretett mások karjában lenni,vagy közelèben mindig sírt. Egy éves korában sem szerette ha valaki belèpett a saját kis terèbe. Ha hozzá értek megsimogatták,ellökte a kezüket,az enyémet is. Mindig az anyuka közelében akart lenni. Azt se zárjuk ki hogy már a babáknál ,kialakul a saját jellem.Zárkózottabb vagy nyiltabb .De persze ez idővel alakul, és formálódik.
Az én unokahúgaim nem sokat változtak felnőtt korukra sem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek❤Akkor próbálok megnyugodni.Csak ugye eddig mindenki azt mondta családon belül hogy ilyen náluk nem volt.Ezért ijjedtem meg.
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!!
Normális, anno nálunk is volt.
Volt,akire vigyorgott a családban és volt akinél ordított😃
Elmúlik majd, ne aggódj!
További ajánlott fórumok:
- Kislányom féltékeny az uj páromra már nem tudom mit tegyek.Tanácsokat kérnék...
- Kislányom ma, "meglógott" mellőlem egy áruházban, mit tegyek? (nem tűnt el:) )
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Négy éves kislányomnak kilyukadt a leghátsó rágófoga. Mit tegyek betömesem vagy ne?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- 2, 5 éves kislányom, hallani sem akar a szobatisztaságról! Mit tegyek?