Azt mondják minden rosszban van valami jó. Ez a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én a szomszédom betegségét, szenvedését, leépülését néztem végig.
Egészen addig, amíg csontsoványan be nem került a hospicba.
Nem volt ebben semmi jó.
Tegnap végleg elaludt.
Én úgy gondolom, talán csak annyi jó van benne, hogy nem szenved tovább.
Három általam szeretett ember elvesztését értem meg eddig,úgy hogy én kísértem őket végig a betegségükben.
Nagyon rossz volt,,nem is lehet kifejezni így nem ragozom.
Viszont rólam kiderült hogy sokkal többet bírok mint valaha is gondoltam volna.Nem biztos hogy mindíg mindent jól tettem,,vagy hogy néha ne gondoltam volna hogy bár lenne aki levenné a vállamról.Mégis amikor nem filózol csak teszed a dolgod kiderül mennyi erőd van.
Hogy ez pozítívumként értékelhető e??Utóbb magamban azt mondtam igen.
Talán az, hogy meg kell tanulni elfogadni a megváltoztathatatlant. Aki elég bölcs az békében megőrzi az elhunyt emlékezetét és nem rágja a saját lelkét, esetleg a környezetét. Elfogadja.
Persze, ez egy örök belső szomorúság, de az életnek menni kell tovább. És a legtöbb elhunyt is azt kívánja a túlélőinek, hogy legyenek boldogok.
További ajánlott fórumok:
- Jóban Rosszban sorozat rajongók
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Azt mondják, hogy túl negatívan gondolkozunk. Cáfoljuk meg! Minden nap 4 jó tulajdonságot írjatok magatokról!
- Utálom, ha azt mondják nekem, hogy mindenkinek arra van...
- Milyen dvd recordert érdemes venni, és kb mennyibe kerül egy jó márkájú?Azt mondják az olcsóbb mindent lejátszik, a drágább nem.
- Néhány napja, semmit nem látok a facebook főoldalán, amit megosztok.Ismerőseim, azt mondják, ők mindent látnak.Mi lehet a baj?