Azt mondják, háromszor halunk meg (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Azt mondják, háromszor halunk meg (Gondolatok)
reinkarnációra már vannak bizonyítékok"
Nincsenek!
Csak bólogatni tudok
Az első két halál csak főpróba, a bemutató az "igazi"
Nem, nem hiszek sem a túlvilágban, reinkarnációban lélekben
Lélek az amit idáig az orvostudomány nem tudott megtalálni
Napokban olvastam egy cikket hogy agykutatók olyan agyi területet találtak, aminek működését még nem tudják. Aztán elkezdték boncolgatni az SSRI pszicho gyógyszerek irányát hatását vagy éppen hatástalanságát, nem értettem , nem csoda
Tündike érdekes dologról írtál.
Hol találom meg erről a bizonyítékot?
Köszönöm előre is a válaszod!
🫂
Ilyenre, ilyenekre gondoltam.
Pl., én szeretnék majd varrni az unokáknak olyan Patchwork ágytakarót, amin az addigi életükből 1-1 fotó is benne lesz. Ezt egy filmből vettem, és akkor határoztam el, hogy megvalósítom. Remélem sikerül majd.
Vagy pl. horgolt, kötött babatakarók, egyik fórumtársunk is készített. Ez mind-mind személyes, csak annak a valakinek.
Vagy festettem képet már, és ott van azoknak a falán akinek adtam, nem is eldugva a spájzba. :D
"De ha mégis elfelejtenek, akkor sem fogok szomorkodni."
Ha már háromszor is meghaltál mégis vannak érzelmeid, gratulálok!
Engem nem foglalkoztat mi lesz halálom után.
Erről jut eszembe: Időnként tudatosul bennem, milyen boldogság hogy nyugalomban élek. 5 éve hunyt el szomszédasszonyom, azóta jobb hely lett az utca.😉
Nem a halálunk utáni emlékezés számít igazán, hanem az, amit az életünk során adunk a világunknak, ( na számomra a világnak adni az felejtős, talán az utódok, nagyobb a sansz rá) a családunknak, és a körülöttünk lévőknek. Az a nyom, amit mi hagyunk magunk után, az nemcsak akkor fontos, amikor már nem vagyunk itt, hanem az a lényeg egész életünk során mit adunk.
Számomra az a fontos, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, amiket csak mi tudunk, és amik valóban jelentőséggel bírnak a gyermekeink, unokáink és a következő generációk számára. Az a szeretet és figyelem, amit nekik adunk, az lesz az, ami igazán megmarad, és amit ők továbbadhatnak.
Egy recept, egy áltakunk készített játék, egy takaró, festmény, egy kedves írás, amit személyre szabtunk.
"harmadik halál a legfélelmetesebb. Amikor utoljára gondol ránk valaki. "
Mindegy az már akkor nekünk. Életünkben szeressenek, ne a sirunkra hordjanak virágot.
Ugrás a teljes írásra: Azt mondják, háromszor halunk meg
További ajánlott fórumok:
- Fontosnak tartod a napi háromszori étkezést?
- Tegnap kihúzták az egyik fogamat. Ma reggelre azon a helyen háromszorosára dagadt az arcom. Ez normális foghúzás után?
- OTP folyószámlámról vásárláskor háromszor húzták le az összeget, mit lehet ilyenkor tenni?
- Ha háromszor újrakezdték, negyedszer is fogják majd?
- Kinek mennyi idősen hagyta el a babája a nappali háromszori alvásból az egyiket?
- Napi háromszori étkezés?