Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azt mondják, háromszor halunk meg fórum

Azt mondják, háromszor halunk meg (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Azt mondják, háromszor halunk meg (Gondolatok)

14. kristo_f (válaszként erre: 11. - Tündike40)
tegnap 20:41

reinkarnációra már vannak bizonyítékok"

Nincsenek!

13. kristo_f (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 20:40

Csak bólogatni tudok

Az első két halál csak főpróba, a bemutató az "igazi"

Nem, nem hiszek sem a túlvilágban, reinkarnációban lélekben

Lélek az amit idáig az orvostudomány nem tudott megtalálni

Napokban olvastam egy cikket hogy agykutatók olyan agyi területet találtak, aminek működését még nem tudják. Aztán elkezdték boncolgatni az SSRI pszicho gyógyszerek irányát hatását vagy éppen hatástalanságát, nem értettem , nem csoda

12. Enissa (válaszként erre: 11. - Tündike40)
tegnap 19:40

Tündike érdekes dologról írtál.

Hol találom meg erről a bizonyítékot?

Köszönöm előre is a válaszod!

tegnap 15:06
Szerrintem is van valami a halál után,mármint mikor a testünket elhagyja a lelkünk. A reinkarnációra már vannak bizonyítékok,de lehet mennyország,odaát nem tudom.. De az biztos hogy a lélek túléli a test halálát...
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 12:39
Így járjuk az élet iskoláját. A végére sokat tanulunk magunkról is, de a tudás nagy részét már nincs alkalmunk hasznosítani.
9. Enissa (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 11:56
Mindent meg kell élni, hogy megtudjuk érteni, értékelni. És szerencsések vagyunk mindannyian, ha meg is tudjuk tapasztalni egészségben.
8. globus (válaszként erre: 7. - Enissa)
tegnap 11:50
Tetszik. Annyira vegyes érzelmeim vsnnak, leírni nem tudom. Főleg hogy érzem a múló időt, kónyörtelenül ketyeg az óra. Sok dolgot kezdek érteni, amit idősebbektől láttam, hallottam, csak fiatalon nem érdekelt.
7. Enissa (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 11:36

🫂

Ilyenre, ilyenekre gondoltam.

Pl., én szeretnék majd varrni az unokáknak olyan Patchwork ágytakarót, amin az addigi életükből 1-1 fotó is benne lesz. Ezt egy filmből vettem, és akkor határoztam el, hogy megvalósítom. Remélem sikerül majd.

Vagy pl. horgolt, kötött babatakarók, egyik fórumtársunk is készített. Ez mind-mind személyes, csak annak a valakinek.

Vagy festettem képet már, és ott van azoknak a falán akinek adtam, nem is eldugva a spájzba. :D

6. globus (válaszként erre: 4. - Enissa)
tegnap 11:12
Nekem anyu kifejezetten azért vett függönyóket, hogy ránézve sokáig emlékezzek 😭 Legszomorúbb az egészben, hogy ő már akkor tudta, hogy nem sokáig marad.
tegnap 11:12

"De ha mégis elfelejtenek, akkor sem fogok szomorkodni."

Ha már háromszor is meghaltál mégis vannak érzelmeid, gratulálok!

Engem nem foglalkoztat mi lesz halálom után.

Erről jut eszembe: Időnként tudatosul bennem, milyen boldogság hogy nyugalomban élek. 5 éve hunyt el szomszédasszonyom, azóta jobb hely lett az utca.😉

tegnap 11:04

Nem a halálunk utáni emlékezés számít igazán, hanem az, amit az életünk során adunk a világunknak, ( na számomra a világnak adni az felejtős, talán az utódok, nagyobb a sansz rá) a családunknak, és a körülöttünk lévőknek. Az a nyom, amit mi hagyunk magunk után, az nemcsak akkor fontos, amikor már nem vagyunk itt, hanem az a lényeg egész életünk során mit adunk.

Számomra az a fontos, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, amiket csak mi tudunk, és amik valóban jelentőséggel bírnak a gyermekeink, unokáink és a következő generációk számára. Az a szeretet és figyelem, amit nekik adunk, az lesz az, ami igazán megmarad, és amit ők továbbadhatnak.

Egy recept, egy áltakunk készített játék, egy takaró, festmény, egy kedves írás, amit személyre szabtunk.

tegnap 10:57
Jó lett, tanulságos.
tegnap 10:11

"harmadik halál a legfélelmetesebb. Amikor utoljára gondol ránk valaki. "

Mindegy az már akkor nekünk. Életünkben szeressenek, ne a sirunkra hordjanak virágot.

tegnap 09:35
A ráncaim mintha kissé mélyebbnek tűnnének ma a tükörben, ahogy nézem magam. Nem szoktam gyakran, ismerem már az arcomat. De mintha az idő nem csak a ráncaimba, de a lelkembe is belevéste volna magát. Hallottam valamit, ami elgondolkodtatott: azt mondták, háromszor halunk meg. Először, amikor a lelkünk elszáll. Másodszor, amikor a testünk is elenyész. Harmadszor pedig akkor, amikor utoljára gondol ránk valaki, aztán mindenki elfelejt...

Ugrás a teljes írásra: Azt mondják, háromszor halunk meg

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook