Azt mondja, szeret, de mégsem akar elválni... (beszélgetés)
Csöbörből vödörbe egy év alatt...
Lehet ez is eszébe jut, ahogyan másnak is erről.
Miért kell levélre válaszolni? Válópernek időpontja van,arra kell elmenni.
Ha meg nősülni akar pláne :)
Nem akar elválni? Nekem ez nem jött le leírásból.
Lehet, h el akar, de az érthető, h esetleg elszomorítja, vagy megviseli, akkor is, ha már nincs együtt az exével. Hagyni kell neki egy kis időt talán...
Lassan egy eve vagyunk egyutt a parommal, neki volt egy elozo kapcsolata, 2 gyereke van onnan. Szeretem a gyerekeket, veluk semmi baj nincsen. Az exe beadta a valopert, a levelet egy honapja kapta meg a parom, elvileg egy hete lett volna ra valaszolni, de meg mindig az iroasztalan hever. Mar tobbszor megkerdezett, hogy en hozza akarok-e menni, es en mindig mondtam, hogy igen. De mar kezdek kicsit turelmetlen lenni, nem hiszem, hogy tenyleg akarja.
Ezen kivul tudom, hogy igazan szeret, mert mindig olelget, puszilgat, tudom, hogy fontos vagyok neki.
11 hetes terhes vagyok es meg mielott megkapta volna a levelet, beszeltuk, milyen jo lenne meg a baba erkezese elott osszehazasodni.
Mit gondoltok, miert nem akar elvalni? Mit kene tennem? :/
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a férjemet, de nem akarok elválni
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Azt mondja szeret, akar bennünket, de nem akar emiatt plusz kiadást. Mit tegyek?
- Mért nem mondja/írja le, hogy: szeretlek?