Azoospermia! (beszélgetés)
Sziasztok
24 eves vagyok szinten azoospermia
Genetikai vizsgalat normal
FSH PROLAKTIN magas tobbi ertek jo
Nem cigizek nem iszok sportolok
Mi lehet a baj ?27 re van idopontom konzultaciora valoszonu h mutet ..de
6 koromban volt egy nefrozis szindromam abbol allitolag kigyogyultam 100%ig lehet koze hozza ?
Sziasztok.
Gyermekre vágyó, egyedülálló meddő férfiakkal szeretnék ismerkedni párkapcsolat céljából, akik még nem adták fel, hogy nekik legyen gyerekük akár örökbefogadás, akár donáció útján.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék olyan emberektől, akiknek csak donorspermától lehet megoldani a teherbeesést.
Olyan férfiaktól szeretnék tanácsot kérni, akik az előbb említett problémával megbarátkoztak és tudnak tanácsot adni ennek lelki hátteréről.
Nagyon köszönöm.
Sziasztok,
Tegnap voltam leszíváson. Ezzel egyidőben a férjemen a 2. Herebiopsziáját csinálták (azoosperm.diagn). Nagy reményeink voltak,mert első lombikon fagyasztott hereszövet segítségével 3 megtermékenyitett petesejtet is visszakaptam tavaly nyáron, csak nem tapadtak meg, a minta meg elfogyott..
Most..összehangolva, frissen csináltuk,javitva az esélyeket.. de, mire eljöttem volna a kórházból,indulva a férjemhez..hívott a biológus, hogy a friss szövetmintában semmi használhatót nem találtak. Nem volt mit tenni, lefagyasztották a petesejteket, későbbre...
Csak nekem fogalmam sincs hogy tovább, teljesen összeomoltam. Donort mondják.. de nem tudom elfogadni.. férjem kezdetektől nyitott erre.. tudtok ajánlani esetleg pszichológust, egyéb szakembert? Ki hogy vélekedik a donorról, hogy barátkozott meg vele?
Szia!
köszönöm a választ. Mi a SOTE-n vagyunk és ott van embrio és petesejt és petefészek szövet fagyasztás. Így gondolom ha lesz kinyert katona akkor ők is ott landolnak míg a peték megérkeznek.
az a baj hogy foggalmam sincs most mi lesz, csak elindult férjemnél a vérvételek a biopsziához, amit elvileg szintén ott fognak csinálni.
Jelentkeztem a klubba :) köszönöm a tippet
Szia!!
Nálunk is ez volt a gond. Mi szedtünk vitaminokat, de nem használt...azt mondják a vitaminok inkább a kevésből csinálnak többet, a nullából ritkán...viszont lehet h a hereszövet minőségét javítja, ezt nem tudom!
Vagy egy azoospermia klub is (az nem nyilvános), ami aktívabb jóval, többen vannak ott!!! Sok hasznos jó tanácsot lehet adni/kapni, mindenki nagyon segítőkész!!!
Gyertek át oda is nyugodtan!!
A fagyasztásnak van költsége, nem akarok hülyeséget írni, nekünk asszem 80körül van egy év. De nem tudom pl h állami helyen lehet-e fagyasztani, ott lehet,h kevesebb!!!
Szívesen válaszolok, ha van kérdésetek még (és ha tudok persze :) ) hajrá mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Remélem van aki még olvassa a topikot, hátha tudtok segíteni.
Bő egy éve azoospermiát állapítottak meg nálunk és most fogunk eljutni a biopsziához.
Szerintetek az eredmények ellénére továbbra is szedje a vitaminokat vagy már felesleges?
A fagyasztás jár valamilyen költséggel vagy államilag támogatott?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia!
Nálunk tavaly derült ki,rengeteg vizsgálaton voltunk!
Az egyetlen megoldás a hetebiopszia,nekünk 1 hónapja volt,ott találtak kiskatonákat amiket a meddőségin lefagyasztottak,szeptemberben kezdjük a lombikot!