Az újévi fogadalmam, hogy telefonnyomkodás helyett,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor lehet, Neked is bejönne John Grisham. Velem ő szerettette meg az olvasást. :)
Jó lenne idén többet kreatívkodni! Varrni, rajzolni, ... Intenzívebben haladni a nyelvtanulással, de hát már kopnak a kerekek. :/ Újra olvasni is - tekintve, hogy az elmúlt 5 évet tanulással töltöttem. És jó lenne egy jó munkahely. :)
Nekem idén 5 nap volt a leghosszabb :) Nem is akartam. Ennyivel meg vissza tudom venni a cselekmény fonalat úgy, hogy ne több napos elveszettség, fejetlenség, új munkahely fíling legyen.
Régen nem így volt, nagyon megváltoztak a körülmények.
Nem várostól függ, hanem attól, hogy milyen tipusú suliba jár. Nem is tetszik a gyereknek, hogy neki már menni kell:)
Meg nekem sem, hogy nekem is menni kell:D
Igen, ez egy új dolog, én is csak azért tudom, mert érint.
Most már elválik a szakképzési intézmények tanév rendje a köznevelési intézményekétől.
Előbbiben csak jan. 2-ig tart a téli szünet, így nekik már menni kell.
Okés, de te azt írtad, hogy "aki a közigazgatásban dolgozik". Ez így nem igaz. Mert a közigazgatásban a hivatalos igazgatási szünet dec. 27 - jan. 1.
Az más dolog, hogy egy adott önkormányzat képviselő-testülete elrendelte, hogy náluk a Hivatalban szünet lesz.
Na azt nem tudom szabi terhére-e. 20-on évesek a gyerekei már.
Nekem úgy jött le, hogy csak nem dolgoznak, azt mondta a sulik-óvodák sem indulnak el, csak 8.-án.
Múltkor kaptam Agatha Christit, de az sem jött be. Poirot mondjuk filmben sem érdekel.
De volt olyan könyve amit meg 3 nap alatt elolvastam.
Unokatestvérem egy megyeszékhelyen dolgozik a polgármesteri hivatalban, és nem fog dolgozni csak 8.-án.
Azt mondta, a fűtésen sporolnak ezzel.
Ezt nem jól hallottad. Én is közigazgatásban dolgozom és megyek holnap dolgozni.
Az kezd 8-án, aki szabin lesz.
Lehet, hogy ez a baj, a romantikus irodalom engem sosem kötött le.
Nálam az életrajzi, történelmi könyvek a nyerők, valamint a skandináv krimik.
De szerző függő ez is. Én Churchill-fan vagyok, de Boris Johnson Churchill-tényező könyvét egyszerűen képtelen vagyok elolvasni, kb a 150. oldalig jutottam 1 év alatt.
Nálam még nagy hiányosságok vannak "mérföldkő" irodalomban is, de sokszor csalódok, nagy hype aztán engem mégsem köt le. Aztán nem tudni kiben van a hiba.
Könnyed, love sztoris, romcsis irodalmas volt kolléganőmnek Nárayt ajándékoztam egyszer, ő teljesen Náray-fan lett. De én még egy Náray könyvet sem olvastam. Tervben van régóta, de tolódik.
Tényleg keresni kell, hogy mi fogja meg az embert.
Az lehet.
Alapvetően filmekben a krimiket, thrillereket, nyomozós témákat szeretem.
Könyvekben mindig romantikus, vidám storykba fogtam. Mert úgy gondoltam az kikapcsol. De untat inkább..
Első lépéseket megtettem, felfüggesztettem a facebuk tagságot. De lehet, töröltem is, még nem tudom.
Rengeteg időt elvesz, mert ott elkeveredek mindenféle hülyeségek felé.
Újra kell olvasnom a Farkasok-at és a Tisztgyár-at.
Aztán valami könnyebb, Fábián Jankától.
2 éve nem vettem elő az Akik nyáron is fáznak, az én bibliámat.
10 perce 62,9 kg voltam, borzalom.:((((((((😥
Helyes! Én mostanában sokat olvasok, jót tesz az ember lelkének, kikapcsol.
Én idénre a nyelvtanulást veszem előre, mondjuk először azokat a nyelveket amiken valaha elég magas szinten írtam/olvastam/beszéltem, mára erősen megkoptak 😕
Nekem is munka. :(
Most hallom, hogy aki a közigazgatásban dolgozik, 01.08-al kezd.
A mázlisták.