Az új fürdőkádunk zománca lepattant, most mit tegyek? (tudásbázis)
És előre sose fizess!
Mi a kőművesekkel is megjártuk. Azt mondta h holnap fejezik a munkát, kifizettem, mert másnap délután tudtunk csak elmenni a házhoz megnézni h mit csináltak. Összedobták...de úgy h sirni tudtam volna. pl volt egy szép oszlop amit szerettem volna ha látszódik, erre ők körbefalazták, mert azt mondta neki igy könnyebb volt, mint az oszlop mögött, eldolgozni a falat. És mikor mondtam h nem igy beszéltük meg már be volt pakolva az autójukba minden és csak azt mondta h : de igy volt megbeszélve csak én nem emlékszem!
Szóval mikor oda értem a házhoz már az autónál álltak h ők mennek, és miután elmentek jött a felcsodálkozás, mondtam h többet az udvarba ilyen be se teheti a lábát.AAAAA! Ja, meg mindenre azt mondta h azt majd mi eldolgozzuk, meg az ablaknál is, meg a gerendánál is, úgy h még nekünk 1 heti munkába került befejezni azt, amit ők nem.
Elegem van az ilyen szakemberekből!!!!
Szerintem az elején rögtön le kell szögezni, h ha nem azt a munkát kapom, mint amit elvárok és amiért fizetek, ne is gondolják h kifizetem a munkát!
Mondom én, akivel mindenki kib.szik :D
Köszi!
Akkor ezt a filces módszert kipróbálom!
Már azt hittem nem lesz rá megoldás!
Nálunk kb. két éve történt az eset és még rajta van.
Egyébként az üzletben naná, hogy ezt mondják, mert nekik az nagyobb üzlet, mint csak a festék.:)
Hát ez az, az üzletben láttam a szép új kádat, meg mikor megérkezett. Miután beszerelték és elmentek a szakemberek már csak a csúnya kád maradt. A szakember azt mondja mi vertük le, ők biztos nem. Nem álltam ott végig nézni h rakták be, nem gondoltam volna h van miért aggódnom.
Holnap jön az asztalos, hát megeszem egészbe :D végig ott fogok mögötte állni :) nézem majd minden mozdulatát :)
Mi már a férjemmel megbeszéltük h új kádat veszünk, de átmenetileg ez marad (remélhetőleg max fél év), és addig lefestjük valamivel, mert majd jönnek a vendégek az új házba, erre leég a pofám h az új kád h néz ki.
Nekem a szomszéd azt mondta h miért nem festek oda valami mintát? Ha ez mellett döntenék (bár férjem szerint erre ne is gondoljak, akkor azt milyen festékkel tudnám megtenni h meg is maradjon?
köszi mindenkinek, aki irt!
Láttad a kádat a beépítés előtt is közvetlenül?
Sajnos ezt így bizonyítani már nem lehet, és nem is hiszem hogy erre kapnál egy újat :(
Ahogy többen írták, a zománcjavító festék az segít :) Nekünk is volt ilyen gondunk (nem beszerelés után), de kb 5 éve van lejavítva, nem látszik és nem pattogott le.
Köszi a gyors választ!
És ez a filces festék ez tartós? Az üzletben ahol a kádat vettem azt mondták vegyek egy másikat (egy újat AAAAA), mert bármivel festem is le, le fog kopni :S
Mi is jártunk így, csak a zuhanykabin ajtaja esett rá a tálcára.
A féjem vett kimondott javítót. Olyan, mint egy filc, de festék van benne és azzal kell kiajvítani a hibát, és hagyni 24 óráig.
Sajnos a nevét nem tudom és a tubusa sincs már meg, de azt hiszem OBI-ban vagy a Praktikerben vettük, de biztos van ott, ahol ilyenekkel foglalkoznak.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kilyukadt a fürdőkádunk..Meg lehet valamivel javítani, ha ideiglenesen is..?
- Zuhanytálcából a lepattant zománc darabkát hogy lehet eltüntetni?