Az számít, illetve jelent valamit ha három aszcendens jegyem van? (beszélgetés)
nincs olyan, hogy "három aszcendens", csak egy van, az a jegy, amelyik a horizonton kelt fel a születésed pillanatában; ezt nem lehet körülbelülre meghatározni, és többet is megjelölni, mert minimális időbeli eltérés is komoly eltérést okoz a házak helyzetének tekintetében;
ha nem tudod, a születésed óráját, percét, akkor pontosíttatni kell egy igazán hozzáértő, precíz asztrológussal - nem olyannal, aki *annak mondja magát* némi tanfolyamon elsajátított, jobbára zavaros ismerettel a tarsolyában -, de ahhoz is legalább 20 perces-félórás közelítő születési időt kellene tudni.
ha ez nincs meg, sajnos még a megélt életeseményekből és a fizikai megjelenésből (arckarakter, testalkat, stb) következtetve sem garantálható a pontos aszcendens-meghatározás, maximum a legvalószínbbet lehet megtalálni, de abból is csak EGYET. "hármat" semmiképp. mert olyan nincs, hogy kicsit ez, kicsit az, és amaz...
Oké! Akkor ennyi!:)
Szabad hozzáolvasnia és tájékozódnia a témában.:)
Azt meg hogy csináltad?! Mindenkinek 1 van. Amikor megszülettél hónap-nap szerint van egy csillagjegye és egy aszcendense.
Ne törődj vele!
Ahogy a lányom mondaná:buntók vagyunk! :D
meg még én is, mert nem értettem hogy hogyan lehetséges 2 vagy több aszcendens egy születési idővel :( Ó én ostoba :(
Mea culpa mea culpa, mea maxima culpa!
Szia! =)
Az az aszcendensed, amelyik jegyben az első házad tengelye kezdődik (óra mutató irányával ellentétesen kezdődnek a házak). A többi jegy, ami az I. házadban van, csak színezik a személyiségedet, de az aszcendens a fő iránymutató.
Remélem tudtam segíteni.
Az ítélkező hozzászólásokkal, meg ne foglalkozz! Szerintem nincs semmi baj a kérdéseddel. Az érdeklődés még nem azt jelenti, hogy valaki vakon e szerint éli az életét...
És nem, még ha határon is áll abban az időben, akkor is csak az egyik aszcendens érvényesül. Nincs benne semmi különös.
Ellenben velem. Nekem az időpontom szerint a bolygók állása éppen olyan volt, hogy egymásra való hatásuk csak a "kör" egyik felén érvényesül. (hogy magyarul mondjam:D). Ilyen csak kifejezetten különleges, híres vagy hírhedt embereknek van.
Nos, én valóban különleges vagyok, meg szép is. Azt, hogy a sötét oldalon állok e, még nem döntöttem el, tehát, hírességem ill. hírhedtségem még vita tárgyát képezi itthon is. :DDD
kaptál választ,most mit hisztizel?
Többen is írták hogy lehetetlen!Válasz!
Vagy mit akartál hallani?Hogy húú de különleges vagy stb.??
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent a kulturális, illetve társadalmi noo-diverzitás?
- Mit jelent az uh leleten a :tad, ac, femur, bpd?Illetve ezen értékekből hogy lehet megtudni milyen hosszu/nehéz a baba?
- Ha a telefont, illetve telefonokat csatlakoztatjuk a számítógéphez, akkor lefagy, mitől lehet?
- Egészségügyi Hitel megállapításához a gyes, illetve előtte a gyed munkaviszonynak számít?
- Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik??
- Hogyan kell ki számolni az aszcendenst és mit is jelent ez pontosan?