Az önbizalmam kapott egy újabb pofont. (beszélgetés)
Pedig ha valami, akkor ez sokaknak segít.
Szívből kívánom neki, hogy épüljön fel az alkoholizmusból! Tudom milyen 😒
Rehabon már volt vagy kétszer, önsegítő csoportba nem tudom járt-e, mondjuk nem az a típus aki hisz az ilyesmiben (hogy segít)
Rehabon volt? Jár önsegítő csoportba?
Az unokatestvérem se tud kijönni belőle, masszív alkoholista. Többször volt már elvonón de mindig visszaesik
Van visszaesés és megcsúszás, a felépülés nem lineáris.
Egyébként hasznos egy ilyen programba lenni? Segít? Jobban figyel aki benne van, hogy ne essen vissza? Vagy nem tudom, hogy kell ezt mondani.
Magyarorszagon elen jarunk az alkoholistakkal. Es ezzel a mentalitassal ott is marad.
Kigunyoltok egy segitoprogramot?
Beletek mennyi emberseg szorult?
Ezert anonim. Oruletek, "tokelekesek"!
Az ez nonprofit szervezet, es a csoportba mas mentalis betegek is csatlakoznak.
De amugy allj be chefnek, mert konnyu melo! 1.5 het utan a visszatem masik cegnel.
Ja nem. Leesett. Te is alkesz vagy, voltal. Nem tudom, múlt idő? A faterom is az volt, szóval tudom milyen dolog ez. A legjobbakat, aztan tenyleg ne menj messzire. ;)
Én elsőre megértettem mit ír.
Épp tegnap láttam ezzel kapcsolatosan egy filmet. A good person címmel. Tökjó volt. Morgan Freeman is játszik benne.
Senki nem nyert semmit. Ne sértődj mar meg! Az élet megy tovabb.
Ja, hogy alkoholistak mellett dolgozol, mint pölö, anonim alkoholistak klubja. Így már értem. Kemény meló lehet.
Segito program tag vagyok.
Én értem. Kicsit sok szlenget használ, meg túlfütött, de lehet érteni. :)
Csak én nem értem mit is irt pontosan?
De jó önéletrajz lenne ebből. :D
Vedd ugy, hogy tukrot kaptal, es tudod, min kell javitani. Ha meg b.szogatas lett volna az az idegeidre ment volna, nem az onbizalmadra. A ketto neha osszefonodik. Ha szazszor neki kell futni, hat 100-szor.
Amugy mi bajod, nevtelen?
Engem ketszer rugtak ki pialas miatt, az arcom kinezete miatt antibiotikumot kell szednem, es holnap meg 3 gyogyszert valtok ki, aztan uj helyen kezdek.
A 2 pias helyrol siman adnak ajanlast, mert csak neha voltam blonde. Meg OK is hisznek bennem.
Mit csinaltal? Felkoncoltal valakit?
Túl is lehet, sokszor nem egyszerű, de hát ha az embernek céljai vannak.
Nem állok le vitázni, de nem értek egyet.
Mert túl akar. Én is ilyen vagyok.
Nem a szerencsém múlik, szerintem ez tanulható. Önismeret.
Valószínűleg túl is tudsz lendülni, és akkor szerencsés vagy
A hozzáálláson múlik minden, nyilván mindenkinek van gyenge pontja. Viszont én egyszer és mindenkorra túl akarok lendülni a múlton és azokon a sérelmeken, amik akkor értek.
Meg azon, hogy mennyire durva az a sértés, nem?
Az viszont már csak és kizárólag rajtunk múlik, miként reagálunk a sértésekre.
További ajánlott fórumok: