Az Mp4-esem nem játszik le Mp4-es formátumú fájlt...mi lehet a baj? (tudásbázis kérdés)
Olvastam a bemutatkozódat.Én is imádom a cicákat,van is 2 kedvencünk,a 3.-at sajnos tavaly valaki eltette láb alól,pedig senkinek sem ártott.Mind ivartalanított kandur.Az 1 számú cicát(Maki)már 2*temettem és sirattam el,mert valami őrült rendszeresen halálra gázolja a cicákat itt a faluvégen ahol lakunk.Szóval a 2 cica elütve úgynézett ki mint az én cicám,és eltemettem,megsirattam,bejöttem a kertből,megálltam a teraszon,visszanéztem a kert felé,majd azon nyomban szaladt a kert felől hozzám nyávogva.Szoktuk mondani,hogy még maradt 7 élete.
Bocsi,hogy offoltam,de muszály volt,nekem ők nem csak állatok,hanem családtagok.Minden cica tulajdonság amit a Te cicádról írtál igaz,és ezért megérdemelnek minden szeretetet.
PSP,Zune,AppleTV,iRiverClix,iPodNano,iPodTouch,iPodMovie,iPhoneMovie.....stb....
ez csak egy pár mp4 formátum a sok közül.
Lejátsza az,csak kell egy megfelelő emberke hozzá aki szépen megtanít a helyes kezelésére a klipek megfelelő konvertálására,a lejátszód "átformálására".És mondja neked ez az aki,még saját maga sem jött rá teljesen a saját mp4-vel.
Ahogy Su.... említette lentebb.
akkor nem mp4-esed van. vagy nem mp4-es a fajl.
vagy eldobos az mp4-ed.
;)
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Hogyan lehet avi formátumú videót kisebb méretűre alakítani?
- Fájlt szeretnék feltölteni, de nem megfelelő formátumú. Mit tudok tenni?
- Milyen formátumú önéletrajz divat mostanában?
- Hogyan tudnám egy pdf formátumú fájlt doc-ba átkonvertálni?
- Sony PSP - milyen formátumú videókat játszik le?