"Az igazi"; "örökre" ... biztos? (beszélgetés)
Szerintem az ember,ha az elején így érzi,és ezt ki is kiabálja,az csak a külső szemlélőknek szól,és magát akarja meggyőzni,hogy most megfogta a tutit.Egy ,optimista,és normális,megfontolt ember szerintem iylet hangosan csak fél-egy év után mer gondolni,vagyis inkább remélni.Egy realista meg mondjuk 2 év után,amiben voltak viszontagságok is.
Várj rá kicsit,pár hónapot,ha úgy érzed,fontos neked.Semmi nem szalad el előled.Az alatt a pár hónap alatt beérhetnek a gondolataid,rájöhetsz fontos dolgokra bármivel kapcsolatban.
:DDD
hat esku a varrogatasnak tobb ertelme lenne :)
Edes cicam, 16 evesen okosabban tenned, ha a tanulmanyaiddal, hobbival, baratnokkel foglalkoznal, mint holmi fiukkal. Rengeteget fogsz meg valtozni, az izlesed is, es aki utan ma epekedsz, 10 ev mulva bottal nem piszkalnad meg (es forditva).
Ha nem akarsz varni, ne varj, ha meg varni akarsz, varj, vegulis piszkosul raersz meg :D Csak szerintem kar az elfecserelt energiaert, amit a sracon es a baratnon valo agyalasra fecserelsz - rengeteg okosabb dologra lehetne forditani :)
És hogy meddig jó,az a két félen múlik.
Akiket csak a kémia vezet,azoké hamar múlik.
Több lábon lehet stabilan állni.!
Én 22 éves voltam, amikor megtaláltam az Őt. És ez örökre szól, tudom. Amikor nem ilyen volt, hiába voltam szerelmes, mint a nagyágyu, annak tudtam, hogy vége lesz... De nem vagyunk egyformák... Plusz az, hogy mit mutatnak kifelé, nem mond semmit arról, amit éreznek... Hidd el, láttam már én olyan szerelmespárról édes andagós képeket Face-n, hogy közben meg érdekkapcsolat.
Szerintem igyekezz élvezni az életet, de közben ne téveszd szem elől a fiút, maradj vele kapcsolatban. Ha úgy alakul,úgyis egy vidám, jódedvű, az életét élő lányra fog jobban kattani, mint egy várakozásban besavanyodott valakibe. :)
nem ugyanaz. abszolút nem. szerelemből, mély szeretet. érzek valaki iránt ilyet-kölcsönös, egészen mást érzünk. :)
tapasztalatom szerint.
ez azt jelenti, hogy amit megszerettem benne, azt most nem bírom elviselni. :P
tök mély szeretetté. pl.
a veszekedés meg mindenkinek negatív, nekem abszolút nem. :)
Olyan nincs,hogy igazi & örökre... persze, a kapcsolat első hónapjában nagyon könnyű ilyet mondani. De nagyon ritka az, amikor tényleg örökre szól. Akkor sem szerelem, inkább csak az egymás iránt érzett tisztelet miatt.
Szerény véleményem szerint, nincs olyan hogy "igazi", "örökre" meg pláne nem. A szerelem elmúlik... akár tetszik akár nem.
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi?
- Elhagyni a biztosat a bizonytalanért? De ha a másik az igazi?