Az igazi apáknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az igazi apáknak!
Drága Szofi! Gratulálok a cikkedhez, nagyon tetszett és jó volt olvasni! :-))
Az én párom is ilyen, imádja Gabucit, annyira félti és óvja és olyan büszke rá... Éljenek az Apák! :-D
Kisfiam 4 éves. Anyák napja körül az oviban mindenki lerajzolta - a maga módján - az anyukáját, ki voltak téve a rajzok az öltözőben. Gyönyörködtem benne (magamban), mire a kisfiam ezt kérdezte:
- Az apukákat mikor rajzoljuk?
:)
Az én férjem is csodálatos apa és férj! Imád velünk lenni, maximálisan kiveszi a részét a baba gondozásból sőőőt! :)
Apák napját pedig Ivó napján tartjuk! :D
szerencsésnek mondhatom magam én is :)
3 lányunk nevelésében aktív szerepet vállal a párom.
Gyakran elmondom neki, hogy tökéletesebb apát nem is kaphattak volna a lányok mint ő; én pedig tőle tökéletesebb társat!
Köszönet neki :)
igen, megérdemlik:)
mi június 3. vasárnapján tartjuk az apák napját, maradunk a hivatalos menetrendnél, így nem felejtjük el!
de egy hideg téli napon egy ölelés talán többet ér, mint az apák napi sör és esti talpmasszázs, nálunk az api nap azt jelenti, hogy semmit nem csinál apa, csak olvasnak az ágyban pihennek és csak együtt vagyunk...
Minden kedves Apukának Nagyon Boldog Apák Napját előre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon aranyos a cikked! és nagyon igazad van! értékelnünk kell az apukák igyekezetét, legfőképpen azért, mert vannak sajnos olyan pasik is, akik semmennyit sem segítenek a nőknek!! nálunk is felkelt apa mindig, és mindig büszkén is meséltem mindenkinek, h milyen segítőkész!
további szép napot mindenkinek!
Tetszik a cikk!:D
Én is úgy tervezem, ha eljön végre az az idő, akkor mi is tartani fogunk apák napját is! ;)
Köszönöm, hogy megírtad a cikket nagyon tetszett, szívemből szóltál.
Nálunk már 4-5 éve hagyomány az apák napja. Felköszöntjük Apát is, úgy mit ők engem. Több fórumon is olvastam már róla, így több dátum is él. Mi júniusi második hétvégéjén tartjuk.
Nagyon szép a cikk,gratulálok hozzá,és örülök,hogy neked is ilyen szerető,gondoskodó férj jutott,bár nálunk kisfiú van,de ő is ugyanúgy felkelt a picihez,reggel pedig ment dolgozni,ott segített ahol tudott,és ez most így van nagyjából:)
Ami köztudott,hogy a lányok apásak általában,veszem példának magam:D
A fiúk inkább anyához húznak,és ez is látszik a mi esetünkben:)Persze még nem látni különbséget,egyformán szeret minket,de ha vigasztalásról van szó,naná hogy anyához jön:)
Sok szüléstörténetet és babás-mamás cikket olvastam már, de valahogy az apukák érzéseiről, tapasztalatairól a szülővé válással kapcsolatban ritkábban jelenik meg írás. Miért hagyjuk ki szegény férfiakat, hisz ők is ugyanúgy várják a picur érkezését és részt vesznek a fürdetés-pelusozás-etetés folyamatában. Nyilvánvalóan csak amennyire természetüknél fogva ezt megtehetik.
Ugrás a teljes írásra: Az igazi apáknak!