Az exem örökké tartó szexkapcsolatot akar velem, megbolondult vajon? (beszélgetés)
Szerintem teljesen hülyének néz.
Én a helyedben nem huznam ez az ide oda csere dolgot, minél előbb intézzetek el a közös ugyeiteket és ignorald.
Elakart tiltani anyukadtol?
És még kitől, mitől?
Betegesen féltékeny?
Szabadulj meg tőle mielőbb!!! :)
Szerintem nem gondolja komolyan. Egyszerűen nem tudja hirtelen lezárni, se veled se nélküled kapcsolat jó megoldásnak tűnik.
Dugás kötöttségek nélkül.
Fel lehet fogni egy szakítási fázisnak.
Gondolod lány?
Szerintem nem ....
Ivartalanítás: az ivarmirigyek műtéti eltávolítása (hímeknél a herélés, nőstényeknél a miskárolás).
Sikerült már külön költöznötök
,
Én elküldeném a p.csába.
Amúgy is csak addig akarna amíg nem lesz más.
Azért írok,mert azon kívül,hogy rosszul vagyok tőle nem tudom eldönteni elment-e az esze. Szakítottunk,mert nem kapott szerinte elég figyelmet és nem bízott bennem egyébként se. Betegesen féltékeny volt. Még az édesanyámtól is el akart tiltani.
A lényeg: Azzal keresett fel,hogy eldöntötte mégsincs rendes nő mind egy *****. Amennyiben lesz valakije az majd szereti és vele szexel muszájból velem meg azért mert imádja. És egyszer él miért ne lehessen velem úgy,hogy van más is. Miért mondjon le a velem való szexről csak azért mert egyszer majd családja lesz és gyerekei. Ha belemegyek örökké kell tartson amíg bírunk,és akár férjem lesz akármim. Vele kell szexelnem,mindig!! :D elég beteges igaz? Mondom Te.. ha én szerelmes leszek nem téged kívánnálak. Azt mondta de,mert jó a szex. Úgysincs örökké tartó hűség engem is megcsalnak majd meg megunnak miért ne hazudhatnék a kövi kapcsolatomban,nem kell tudni ezt senkinek. Titok. De ha még szerelmes vagyok ne menjek bele,mert fájna nekem. A kapcsolatunkban ő szeretett jobban sajnos engem. Azt mondta,hogy most csak szexet tud velem elképzelni,nem tudja később mi lesz. Egy valami fogott vissza,hogy elküldjem a büdös *****,hogy még zajlik a közös dolgok vissza vagy külön cseréje stb. Csak hallgattam és sokkot kaptam. Gyűlölöm ezért. Egy csodás ember volt, minden vágya volt valaki aki szereti,hűséges feleség és szép család