Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Az erdőbe tévedt kislány fórum

Az erdőbe tévedt kislány (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az erdőbe tévedt kislány (Napi érdekes)

márc. 27. 10:05
Szép történet. Amikor a valóság jobb mint egy mese.
márc. 27. 09:34
Nagyon jó lett a cikk. A kutya és gazdája akár a legjobb társak lehetnek. Hallottam én is hasonló esetekről, a kutya akkor is követte a gazdáját, de nem végződött mindig jól, mert a vadállatok széttépték őket ( farkas, medve)
márc. 26. 17:22
Gyerekként sokat jártunk a szüleimmel kirándulni. Főleg a Mátrát látogattuk sűrűn, mivel eredetileg alföldiek vagyunk, nekünk az az erdős terület mindig különleges élmény volt.
Nagyjából 10-12 éves lehettem, mikor egy alkalommal egy mókust vettem észre, és lemaradtam a szüleimtől. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a nevemet kiabálják. Kb. 200 méterre maradhattam le, de a fák, a szürkület kicsit ijesztőbbé tette szüleim részére azt, hogy az egyik gyerekük lemaradt. Szerencsére én hamar előkerültem, de sokszor eszembe szokott jutni az az pillanat, amikor csak távolról a szólongatást hallottam.
Talán emiatt is, fogékonyabb vagyok az olyan történetekre, amik arról szólnak, hogy valaki elcsatangol az erdőbe.

Ugrás a teljes írásra: Az erdőbe tévedt kislány

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.