Az első szerelemnek múlnia kell? (beszélgetés)
sziasztok :D
mi párommal augusztusba leszünk 5 éve együtt :Dés nekem Ő volt az első, és mai napig minden rendben nálunk, most várjuk az első babánkat :D
Általában az első szerelem nem örökszerelem!
De, mindig az elsőre a nagyra gondolunk…. vissza idő elmúltával.
Milyen érdekes a rossz dolgokat kitöröltük….. a jó dolgokra mindig szívesen emlékezünk.
A szív nem felejt!!!
Ja ! Maradjon is így és meglátod minden hali-lesz.
Tudsz örülni a hétköznapoknak,mert valljuk be abból van több és ha silány akkor elunod az életed.
Egy közös séta,bicajozás ,úszás csk úgy egy gyertyafényes vacsi -lehet az melegszenya is !-tök jóóó !
Ez tényleg egyedi és nem elég rá egy mondat.
Sok-sok türelem , megértés , önfeláldozás ,lemondás a másik javára- később a gyerekek - de legfontosabb a megértés !
A másikat tisztelni kell, kölcsönösen megbecsülni,ha távol vagy akkor érzed igazán a hiányát !! - ez nem közhely -a mindennapok sodrásában talán észre sem vesz az ember olyasmit ami rettenetesen hiányzik ha nincs Veled .
Köszönöm!
És vajon mi a hosszú kapcsolat titka?
Szerintem sem mulik el.Nalam mar lassan 30 eve....annak ellenere hogy maga a kapcsolat vegetert....es azota sem lattam.
Ha egyutt vagytok biztosan maradtok is.:-)Legyetek nagyon boldogok es egyutt!
nálam elmúlt...VAgy mégsem????
Régebben éreztem úgy.... de szerintem az már csak szeretet...végülis ha évekig együtt vagy valakivel, akkor annyira kötődsz hozzá, hogy nehéz elengedni...még ha nincs is szerelem, de az egymás iránti tisztelet még megvan...
Ha már mást szeretsz is...
Legalább is nálam így volt, de tényleg minden kapcsolat egyedi...
Hú nem ide vág, bocsika , de hétfőn egy nagyon durva kapcsolat lesz a jostiban:S:S:S
Ha jól érzitek Magatokat együtt és szeretitek egymást, akkor ne figyelj oda hogy mit mondanak a negatí emberek. Ne hagyd hogy bárki és bármi befolyásoljon, mert megromlik a kapcsolatotok.
Éljétek az életeket és ne hallgassatok csak egymásra és saját megérzéseitekre.
Sok első szerelem kitart a pár élete végéig. A nagyszüleimé olyanok. Lassan 60 éve vannak együtt igaz szerelemben és boldogságban. Odafigyeltek egymásra.
Én a 33.-éve ebből házasság 31:o)
De nem az év a lényeg - a tartalom :)))))
Nem kell elmúlnia, de ha már nem megy akkor nem kell erőltetni!!!
Ne legyenek közhelyek!!! Minden eset egyedi!!!
Az előbb olvasgattam a neten,és valaki ezt írta ,hogy az első szerelem szép,de el kell múlnia...szerintetek is így van?
az első szerelmemmel vagyok 4 éve és 1 hónapja pont ma...én nem értek vele egyet...
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- A szerelemnek múlnia kell?
- Van értelme egyáltalán a plátói szerelemnek?
- Ennek a szerelemnek van értelme?
- Canesten kombi használata során, miután elhasználom a tablettát el kellene múlnia a bőrömön lévő gombáknak is?