Az egyik fiam ellökte a másikat. A kicsi beverte a feje hátsó részét, lett egy púp neki. Lehet bármi baj? (tudásbázis)
Örülök,hogy jól végződött!Bár nagyon megijedtem,mert ekkora púpjuk még sosem volt!
A dokik nagyon rendesek voltak!!!
Szerencsétek volt!És jó orvos...
Jó egészséget!
Végül elhívtam az ügyeletet,és megkérdeztem mi a teendő,be vigyem e?Az ügyeletes azt mondta küldi a mentőt,mert ezt a helyszínen ügyeletes orvos nem vállalja be.Azonnali röntgen kell.Bevittek minket.Megnézte az orvos már a mentőben a szemét és a nyelvét is ki kellett tolnia.Már akkor mondták,hogy nem lehet nagy baj,de jó hogy szóltam.Beértünk ott megnézte egy doki,ás azonnal röntgent csináltak,ez az egész nem volt 10 perc.Aztán megnézte az orvos a röntgen felvételt,és mondta hála égnek semmi komoly,mehetünk haza.
Így volt jó,mert így kicsit én is nyugodtabb voltam,bár egész éjjel a gyereket figyeltem!!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólás!
Hát ezzel pont az a baj, hogy vasárnap este 7kor ezt pont lesz@rják az ügyeleten... én egyszer a 9hónapos gyerekkel száguldottam be az ügyeletbe, neki a homlokán lett pukli; a kórházban annyit kérdeztek, ájulás volt-e; hányás, láz, szédülés van-e; mondtam nincs, akkor közölték haza lehet menni, majd ha 48órán belül esetleg jelentkeznek ezek a tünetek akkor vigyem :S
Hát nekem sem tetszett a helyzet, de végül -szerencsére- nem lett baj
Gondolom, ez az első ilyen eset.
A harmadiknál már nem fogsz így aggódni. :)
Kisgyerekként már magam sem tudom miként, de beütöttem a fejemet a nagyiéknál lévő kemény tömör faágyba. Azóta van egy pukli a fejem tetején, a rengeteg hajamtól nem látszik ugyan, de kitapogatható. Szerintem nem lett semmi bajom, de majd megkérdezem a családom. :)
Nem biztos, hogy baj lesz belőle, valamiért nekem sem múlt el, mégis egészséges felnőtt lettem. Remélem azért nincs baja a gyerkőcnek!
További ajánlott fórumok:
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Egyre több a másikat lehúzó, pesszimista, rosszmájú ember... Mi a tapasztalatod?
- Ki keresse a másikat?
- Szakítás után mennyi idő után érdemes újra keresni a másikat?
- Emberek miért viselkednek így a másikkal? Ennyire semmibe veszik a másikat?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?