Az antibiotikumot hogyan szedjem? (tudásbázis)
3. e8e3b19bd0
2012. júl. 9. 11:01
A lactoprotect nagyon klassz tud lenni,mert pro és prebiotikumot is tartalmaz,de ha probiotikus tejterméket választasz és vele korpovitot fogyasztasz,az sem annyira rossz azért.:)
Azért mondom,mert a legideálisabb a recept felírás "pillanatában" elkezdeni ezt a kúrát és az AB szedése után is még folytatni egy ideig.
A lactofeel az hüvely gél nem?Arra meg rá van írva.
2. dbb313fc0f
2012. júl. 8. 19:49
A probiotikumot mindig két antibiotikum bevétel között kell bevenni...vagy antibiotikum után 1-2 órával. De semmiképp sem együtt.
Szerintem addig szedd míg van antibiotikumod, ártani nem ártasz vele.
1. 30225df4ad
2012. júl. 8. 19:45
Sziasztok! Voltam dokinál és a méhszájról vett kenetem eredményére streptococcus jött ki. Candidát nem mondtak ( ez hogy lehet? Már nincs?? ). Most kaptam antibiotikumot (azibiot 500mg) és betadin kúpot (2 hétre). Ilyenkor a probiotikumot hogy használjam? Van itthon lacto proteck és lactofeel. A lactofeelt godolom a kúppal való kezelés után használjam. De mennyit?? A lacto protecktet pedig már az antibiot. kezelés után használjam? Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Méregdrága antibiotikum...
- Rengeteg antibiotikum, nem múló probléma, mit tegyek, kihez menjek??
- Tüszős mandula meggyógyul antibiotikum nélkül?
- Tüszős mandulagyulladásra kell antibiotikum?
- Hogyan tudnám rávenni 2 éves kisfiamat, hogy undor nélkül bevegye az antibiotikum szirupot?