AVON Szuper világosító hajfestékkel mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nos, eljött a hajfestés napja :)! Pontosan tegnap volt.
Mivel az alaphajszínem és a festett rész is elég sötét, ezért úgy döntöttem, hogy egyből a teljes hosszra vigyük fel a festéket. Mire végig felkentük már látszott, hogy a töve szépen világosodik. A hajam elég erősszálú ezért 30 percig akartam rajta hagyni, de 40-re sikerült :).
A végeredmény: a lenőtt, azaz festetlen töve, szőke lett, a festett rész, szép aranybarna. Nyáron tetettem bele szőke melírt, az kicsit világosabb (szerintem így kicsit természetesebb a hatás). A kicsit töredezett vége, szintén világosabb. Mára (általában este mosok hajat és másnap reggel vasalom) kicsit összeért, már nem tűnik annyira világosabbnak a töve. Legközelebb jöhet rá, a sima aranybarna!!!
Vélemény (a saját véleményem): Hozta a hozzáfűzött reményeket :D! Szeretem, hogy előkezelője van, így gondolom kezeli a hajvégeket és egyenletesebb lesz a színeredmény. Könnyű az aplikátorral felvinni a festéket. Végre egy olyan kesztyűt adnak hozzá, ami viszonylag női kézméretű és erősebb anyagú (el is tettem, ha még se ilyen festéket veszek)! Isteni a balzsam/utókezelője, az illata.
Egyszóval, bátran ajánlom bárkinek, akinek hasonló tervei vannak!
Én is az aranybarnát szeretném :)
Nekem derékig érő fekete hajam volt éveken át, de nyár végén levágattam és már nem emlékszem milyen festékkel kivilágosítottam és azt kentem be aranybarnával. Még szeretnék rajta picit világosítani, ezért gondoltam az avonos világosítóra. Meg persze avon koordinátor is vagyok, így egyértelmű, hogy az avon termékét használom :)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a szuper világosító árnyalatokból, valaki próbálta-e már valamelyiket?
Köszönöm a véleményeket!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Tudnátok nekem olyan hajfestéket ajánlani, ami 4-6 árnyalatot biztosan világosítana a hajamon?
- Van olyan barna hajfesték ami világosít is egyben?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?
- 12 %-os oxyval kevert világosabb barna hajfestékkel lehet világosítani a sötétebb barna hajat?
- Új Avon hajfesték