Ausztriában dolgozók vagy németesek segitsetek! Holnap kezdek kinti munkahelyen! (beszélgetős fórum)
sziasztok,a héten lesz egy telefonos interjúm, de nem vagyok annyira jó németből,akinek volt már ilyen telefonos interjúja, le tudna írni pár kérdést,vagy pár diplomatikus válaszokat,köszönöm.
szép napot!
:)
Amerika?? hmmm...az jó lehetett...:)
Sziasztok!
Nah végre saját gép!:)
Barátnőméről voltam egész nap, gyerekfelügyelet volt..:)
Kedves zavaros!
Pedig kezdtem örülni, hogy bátyád lesz a szakács!:)
már annak örülnék, ha magyar lenne!:)
Kb 200km-re vagy onnan ahol Bátyókám dolgozik:)
Nagyon sok szerencsét kívánok neked!
Nagyon szép hely az tuti:)))
Köszönöm!:))
Milyen igazad van!:))
Amúgy hívtak 11kor, hogy ma nem kell mennem, mert szakad az eső és a golfpályán, ahol az étterem/szálloda is van, nincs senki...majd csütörtökön megyek 2-re..
addig is tanulom a nyelvet!:D
Szia!Nekem a Bátyám 11éve kint van,szakács illetve már konyhafőnök és az étterem ügyes-bajos dolgait is ő intézi:)
A konyhában a szakács a főnök,igazából az ő beosztottja vagy és sok esetben ő dönti el hogy beváltál-e vagy nem!
Tarsd nyitva a szemed!Mit,hova,hogy,milyen módon kell csinálni,mik a szokások?Légy mindig rendezett,tiszta!
Az hogy izgulsz az természetes ha nem egy parasztot fogsz ki akkor semmi baj nem lesz,hisz te kint akarsz dolgozni és mindent meg is teszel érte:)))
Köszönöm!
Holnap este irok!:)
SZia
Remélem igazatok lesz!:)
Egész hétvégén a konyhához és főzéshez kapcsolódó szavakat bújtam..:D
Most elárulom neked, hogy én másfél éve már kint vagyok Au-ban, csak eddig magyarul beszélő főnököm volt és magyar kollégáim, nem voltam sajnos rákényszeritve a nyelvre...Pedig ennyi idő alatt már elég szépen megtanulhattam volna..:(
Köszönöm!:) számitok rá, tudom, hogy nehéz lesz..de vmit vmiért!:)
Itthon nem is mennék ilyen helyre dolgozni, de a kinti bér teljesen más, ezt te is tudod..:)
igazából a nyelvtől félek inkább..
További ajánlott fórumok:
- Lidl dolgozók - munkahelyi tapasztalatok
- Csak akkor jár Ausztriából GYES, ha én is kint dolgozok náluk, vagy már akkor is jár, ha a férj dolgozik kint?
- Minden munkahelyen kihasználják az új dolgozókat?
- Tud valaki Ausztriában, Grazban munkahelyet?
- Az egészségügyi dolgozók ingyen utaznak a buszokon, vonatokon stb. Bárhova utazhatnak, vagy csak a lakóhely-munkahely között?
- Veritas Dunakiliti mint munkahely - dolgozók véleményét kérném!