szerintem fölösleges... főleg h egyre drágább és egyre inkább szerintem értelme sincs. Régen volt évente 1szer, msot kb minden héten hallani vhonnan h szülinapon tüizjátékoznak,esküvön mindenhol... aki akar löjjön magának. De amikor ekkora kakiban van az ország, hogy ennyi adósságunk van akkor talán nem kéne ellőnni több millió forintot ...
Sziasztok!En SZolnokon voltam a nagyfiammal es a baratnoevel.Nemakartam menni de becsabitottak,mondvan ne uljek mar alandoan itthon mozduljak ki egy kicsit.Karvolt!Nagy tomeg, reszeg ferfiak,siro gyerekek.A tuzijatek nemert egy hajitofat sem.Rovid volt es alig lattam belole valamit olyan rosszhelyen altunk meg.Nameg alacsonyabb voltam mint a korulottem allok.
én kivittem a srácaimat a bucsuba, de csak azért, mert a nagyobbiknal szombaton lesz a névnapja. iszonyat tömeg, hangzavar, gyorsan lezavartunk 1-2 forgo-pörgőt.meg Kecskeméten megnéztük a tüzijátékot. hát, nem volt nagy durranás, pláne a megszervezése!
most másik helyen lőtték fel, és nem volt meghírdetve rendesen, mert sokan a régi helyre mentek ki, potyára!