Auchan hús, tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a segítséget:)
Megcsinálgattam,ettünk belőle,senkinek semmi baja nem lett,és büdi sem volt:)De máskor iylet tutira nem veszek ott!Sőt!Sehol!
Szép napot!:)
Én Smachban jártam úgy hogy marha húst vettem nagy pocakosan és a pasi simán oda adta úgy hogy esküdött hogy jó.Mielőtt odaértem a pénztárhoz kibontottam és szörnyű büdös volt.Vittem a pénztárosnak,mert tudtam hogy ő a boltvezető.Teljesen fel voltam háborodva.A nő a szemem előtt lecseszte a pasit hogy egy kismamának nem kéne.Meg amúgy is miért nem vitte hátra.Na erre megmagyarázta az úr hogy az nem is büdös marha húsnak van egy jellegzetes szaga.Erre én csak annyit mondtam akkor főzze meg maga a gyerekeinek!!1000bocsánatot kért a boltvezető.Egyébként párhétre rá voltam ismét abban a Smachban és már nem az a pasi volt.Nem tudom mi lett a másikkal de remélem kirúgták.
Büdös párizsit CBA-ban lehet beszerezni.Ott akárhányszor vettem vagy én vagy ismim tutira volt valami szaga.
Én azt tudom hogy nekem van egy jól bejáratott hentesem akihez járok,nála még büdöset nem vettem és a zöldségessel is így vagyok.Abból is van saját.Bennük még nem csalódtam.:)
Én is jártam már így nem is egyszer.
Visszavittem!
Ha tehetem nem vásárolok sem az Auchanban sem a Tescoban húst.A Tescoban a pultból kaptam szó szerint büdös tarját.Vajon az eladó nem érezte?
Szerintem is.
Talán jobb nem kockáztatni.
Én még az Auchan, Lidl, Tesco "húsával" nem fürödtem be.
A piacival annál inkább. Ott már vettem úgy párizsit, hogy másnara romlott volt, csirkecomb is megadta magát egy nap alatt... Többett piacon nem veszek, az tuti, pedig mindig más és más árusnál vettem. Nem akciósat!
Én is sokszor vásárolok ott főleg csirkét, Még egyszer sem volt rossz.
De úgy már jártam, hogy késő délután kivettem fagyasztóból egy csirkét (nyár volt)és este nem volt kedvem mégsem megcsinálni és a mosogatóba hagytam.Másnap reggel nyitottam ki a zacsit és biza "szaga volt" (pedig ráadásul frissen vágott és fagyasztott volt).
Azt tanácsolták, hogy egy kis ecetes vizbe áztassam ki. 1 órát volt benne (utánna még fél órát sima vizbe) és semmi szaga nem maradt, megfőztem és semmi bajunk nem lett
Jajj, bocsi, nem vártam meg amíg leírtad. :-DDD
Ha lesütöd nem lesz bajod, de gusztus kérdése, ha csak olyan erősebb -hús- szaga van, akkor simán belefér még.
A másik meg, gondolom nem ma csomagolták, azért is lehet szaga.
Konkrétan mire vagy kíváncsi?
Én ált. akciókat figyelem és elég szépeket ki lehet fogni, úgy még nem jártam (kopp-kopp), hogy büdös vagy romlott lett volna.
Úgy viszont igen, hogy benne felejtettek egy-egy darabka csontocskát, de pl ezzel a módszerrel már a hentes is átvágott párszor a piacon, úgy fogta a húst, hogy le lássam stb.
Nem hiszem. Meleg van.
Én sokszor vettem már ott húst csirkét, sertést és marhát is. Mindig jó volt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek az AUCHAN-ba vagy a LIDL-be menjek vásárolni?
- Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban?
- Nyitva van ma az Auchan?
- Mennyibe kerülnek a műanyag motorok és járást segítő járművek a Tescoban vagy az Auchanban?
- Hogyan lehet hogy ugyanaz a termék kétszer annyiba kerül az egyik Auchanban mint a másikban? (nem akciósan)
- Dolgozik valaki Auchan-ban, főleg a pénztárosi munka érdekel mik a tapasztalatok? Ja és mikor nyit a miskolci így árvíz után tudja valaki?