Átváltozás a smink erejével (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Átváltozás a smink erejével
Sziasztok!
Szerintem mindenkiben van szép és sokaknak "nincs is szükségük" sminkre ahhoz hogy csodásan érezzék magukat...de mindenkiből ki lehet hozni még többet ;)
sminkesként dolgozom és rengeteg gyönyörű lányt, hölgyet sminkeltem már akik előtte is meg voltak elégedve magukkal de mindenkinek szüksége van néha újításra, hogy a megszokott helyett máshogy lássa magát a tükörben:) ez csak hozzáad az illető személyiségéhez,nem pedig ront rajta!
Egyébként hogyha bulira, esküvőre vagy valamilyen fontos alkalomra szeretnétek egy igazán különleges sminket írjatok bátran:)
üdv, Lilla
Rosszul közelíted meg a kérdést!
A lényeg inkább az,hogy bárki lehet csodaszép,ha felfedezi az arcában rejlő lehetőségeket:)))
szem alatti karikákra tudom ajánlani a koffenies garniert! nekem legalábbis bejön :) sok éjjeli fent lét = sok táska...
bőrhibákra nekem a dermablend jött be, elég tartós és jó minőségű
hű hát ez nagyon....
köszi a linket :)
ez nagyon jó!
köszi, h belinkelted... :)
Nekem is az a véleményem,hogy a megfelelő smink mindenkit megszépít.
Az utcára sem teszem ki a lábam a megfelelő smink nélkül!
Persze csak mindig az alkalomnak megfelelően festem ki magam.
Én a hétköznapokon egyáltalán nem sminkelem magam. Ha valahová bulizni megyek (esküvő, fogadás stb.), akkor mindig profi sminkessel sminkeltetem ki magamat és fordásszal száríttatom be a hajamat. Ég és föld a különbség. Nem vagyok egy sztár alkat, adok magamra, ápolt vagyok és tornázgatok is a gravitáció ellen, de higgyétek el, hogy olyan csajt farag belőlem egy sminkes, mint, aki a címlapról néz vissza ránk. Volt olyan, hogy egy irodaavató bulin a cégünk ügyvédje (akivel hetente legalább egyszer találkozok) nem ismert meg. Utánna mondta is, hogy mindig így kellene járnom.
Szóval megéri (vagy megérné) megtanulni, hogy milyen smink áll jól nekünk. Milyen ruhához milyen sminket illene magunkra varázsolni.
Mert az azért röhejes, ha valaki kimázolja magát mindenféle hozzáértés nélkül.
Sziasztok! Sokat segít a smink, de csak segit:)) Mert a vakolat alatt ott az igazi arcunk. Kellemetlen lehet, ha reggel a párunk riadtan néz ránk az ágyban, vajon kifekszik mellettem?:))
De, ugyan ilyen ereje van a belső kisugárzásnak is szerintem:)) Lehetsz te sminkelve, öltözve... ha valami hibádzik:(
Igazad van,tanulságos:)
Már nem is annyira zavarnak ezek a bőröndök a szemem alatt:)))
Hát pont így néznek ki a címlíplányok smink nélkül,tanúlságos.
Valóban igaz,hogy bárkiből lehet szépséget varázsolni:)))
Na:)
Így könnyű:)
5évig dolgoztam az éjszakában,nálam több szem alatti karikája embernek nem volt:)
nekem segitett,és a szem alatt a börömnek sem lett semmi baja.
de nem szent írás,csak egy ötlet,valakinek beválik,valakinek nem...
További ajánlott fórumok:
- Teljes átváltozás!
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Nők a szülés után! Ti hogy éltétek meg a testi-lelki átváltozást? :)
- A nagy atvaltozas - Te hogyan elted meg, mi valtozott miota lefogytal?
- 2013 az átváltozás éve!Harcoljunk együtt a bomba alakért:)
- Nocalory folyadék - Átváltozás 2 hét alatt