Árvíz, vihar, borzalmas szél és hideg... (beszélgetés)
Hát bizony. A lényeg, hogy legyen fedél a fejük felett, és együtt maradhassanak.
Jó sok takarítani valód lesz akkor most. Jújjj :(
Mert ha itt csámcsogtak volna ezrével az emberek a témán, akkor az aztán igen sokat segíthetett volna a tényleges problémák helyszíni megoldásában.
Úgy is megközelíthetnétek néha a dolgokat, hogy azért nem irogattak ide, mert kint voltak homokzsákolni és a neten valami pötyögésre se idejük se energiájuk nem maradt.
Jújj! :(
A lakásba is volt víz? Gondolom, hogy a pince tele.
:)
Legyél csak nyugodtan csalódott, mert ha a dátumot is megnézed, akkor idén senkit sem érdekel ezen a portálon az árvíz! Mindenki csak saját magával van elfoglalva - ahogy mondod. :(
tisztára csalódott vagyok, komolyan mondom. Itt egy weboldal, aminek kb. negyedmillió látogatója van, és 44 hozzászólás született eddig az árvízről.
nem titeket bántalak, de fontosabb hogy mitől lehet fogyni, meg mitől lehet barnulni.nem szoktam negatívokat psoztolni, de most kész vagyok ettől
Köszi, akkor nekem a 1749-es a jó, mert telenoros vagyok.
Közben olvasgatom a híreket, hát, borzasztó. Szerintem ezeknek az embereknek új házakat kellene építtetni, hát hogy menjenek vissza oda, mikor bent van a házukban az a sok mérgező anyag?
Én el sem tudom képzelni, hogy mekkora lehet egy ilyen tároló, hogy embereket öntsön el nyakig + 7 falut! A vulkánkitörés jut róla eszembe, de ez egyértelműen emberi mulasztás és tragikus, hogy így utólag üléseznek róla, meg hasonlók! Csak egyszer kéne normálisan megcsinálni valamit! HÚÚÚ, jól bele kéne őket mártogatni ebbe a vörösiszapba, akkor megtudnák, hogy milyen most ezeknek a szerencsétleneknek, akik nem tudtak elmenekülni időben.
Szerintem jól jönne most külföldi segítség, nyugodtan hagyhatnák, hogy külföldről is segítsenek, mind emberi kezek, mind pénzbeni-és egyéb segélyekkel.
Iszonyú ez a tragédia!
Részvétem a hozzátartozóknak.
Hogy mertek ekkora tárolót a település fölé építeni? Miért nem a felszínig ér egy ilyen tároló?
Nekem is ez jutott eszembe: mi jön még???
Borzasztó volt látni a híradásokban:-(
Részvétem a hozzátartozóknak.
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas
- Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)
- Szakítani akarok a fogyatékkal élő párommal. Borzalmasan...