Áramingadozás van-volt nálatok? (tudásbázis)
Így van,csak át kell huzatni a házban a vezetéket és akkor megemeli a szolgáltató...
Még alu vezetékeim vannak sajnos,és csak a réz vezetékre adják meg a több ampert.
Uh. :(
Nagyon ráfáztunk ezzel a hellyel mi is. Csak az az érdekes, hogy ugyan ezek már hónapok óta mennek és semmi baj nem volt. A hősugárzót is 2 hónapja használom, de semmi baj nem volt. Most úgy melegítek, ha a lámpát lekapcsolom. Köszönöm!
1. Hány amperos az óra?
2. Nem zárlatos esetleg valami?
Akkor az amper a gubanc!
Ne használj erős hősugárzót!
Nálam olyan is volt hogy a falban kigyulladt a vezeték mert ment a mosógép és elindítottam a mikrót!
Óvatosan ezzel!
lehet, megnézzük az ampert. Most, hogy mondod anyukámnál is volt, hogy a mikro mindig lecsapott mindent és miután több ampere lett nem volt baj.
Nekem akkor csapta le most 2 nap egymás után a biztosítékot amikor a hősugárzót bekapcsoltam. 2-3 perc után csapta le.
Áramingadozás okozhat e olyat, hogy lecsapja a biztosítékot, ha túl sok minden megy egyszerre? Pl.számítógép, tv, hősugárzó.
Köszönöm a válaszokat, már 2.napja szenvedünk ezzel, és sokszor pislákol a lámpa is.
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van nálatok most a net szerint ?
- Hány fok van nálatok a lakásban? És odakint?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- A lakodalom veszteséggel vagy plusszal zárult nálatok?
- Szaloncukor - milyen ízű lesz nálatok?
- Beszoktatás a bölcsibe. Nálatok hogy zajlott?