Mikor elkezdtem szedni a yasminellet akkor kezdődtek a gondjaim..és most h több hónap is eltelt hogy abbahagytam azt hittem jobb lesz a bőröm,de nem alakul..
már két bőrgyógyásznál is voltam,de továbbra sem múlik a panaszom.
Lehet, hogy furcsát mondok, de talán..... Apró pici pattanásokat okozhat néha az is ha valmilyen szappanra, vagy kozmetikumra ha nem is allergiás, de egy kicsit érzékeny vagy ! Az én ismeretségi körömben már többször előfordult ilyen eset. Próbálj visszaemlékezni, hogy az elmúlt időben nem használtál-e valamilyen új szappant, vagy valamilyen más kozmetikumot. Ha volt ilyen, akkor azt ne használd egy vagy két hétig. Ha elmúlik, és utána megit előszeded, és megint jönnek a pattanások, akkor az az ! Ha segítettem akkor küldj, egy üzit, hogy bejött-e! :)
A cink tabletta tényleg jó. Biztos a hormonváltozás miatt jöttek elö. Pár honap alatt helyre fog jönni. Amugy nekem mind 2szer amikor abba hagytam a hátam lett tele pattanással, oedig ott sose volt ilyen problémám az arcommal ellentétben. Nekem is kb 3 honap kellett amig elmultak maguktól a hátamon.
Én mikor abbahagytam a tablettát -össz-vissz 3szor- mindig előjöttek a gyulladások :S előtte és közben sosem volt. Hormonváltozás, nekem semmi nem vált be, csak hogy bőszen jártam kozmetikushoz és ha totál kitisztította a bőrömet akkor napoztattam -na nem égettem, csak úgy okosan, fényvédővel, délután 4-5 órától
23éves vagyok.3hónapja hagytam abba a yasminelle fogamzásgátlót mert mikor elkezdtem szedni teljesen begyulladt tőle az arcbőröm.
Most hogy abbahagytam meg tele lettem apró pattanásokkal..Voltam bőrgyógyásznál is. Azi sandost irt fel és krémeket.Van még aki esetleg így járt??És ha igen mi vált be neki?Milyen vitaminokat ajánlotok?Köszi a segítséget!