Anyatej a mellben, pedig nem vagyok terhes! (beszélgetés)
A nőgyógyász elküld egy hormonális vérvételre,és leveszi a kenetet,hogy valóban tej-e.
Mielőtt elmész igyál több folyadékot,hogy tényleg jöjjön belőle akkor is,ne nyomorgassa meg.
Biztos hogy a prolaktinnal van a prüci,ami,az a hipofízis egyik hormonja.
Ha endokrinológushoz mész,a vérvétel után,akkor ő elküld CT-re,ha olyan lesz az eredmény,akkor MRI-re is.
Nem vagy egyedül,ne ijedj meg.Tízből nőből nyolcnak problémája van az agyalapi mirigy hormonjaival,csak még nem tudnak róla,vagy a máshol jön ki a hatás!:)
Én annak idején bromocriptint szedtem,vagy 3 évig,aztán csökkent,és abbahagytam.De a mai napig,ha több folyadékot iszok,akkor érzem hogy telítődik,feszül,és ha megnyomom ki is buggyan.
Szia!
Van akinek menstruáció előtt pár nappal van néhány csepp teje, ciklus közepe felé ellenőrizd! Illetve ha a hormonjaid közül a prolactin szint (ez felelős a tejtermelésért) magas, eredményezheti ezt, illetve pluszba hajhullást. Azt gyógyszerrel (Serokriptyn) beállítható. sztem keresd fel a nőgyógyászod, ő el tud küldeni hormonvizsgálatra. Nekem ez utóbbi volt, kb. 2 év gyógyszerszedés után már kb 10 éve jól vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?