Anyajegy eltávolítás tapasztalatai (beszélgetős fórum)
Igen,én is itt láttam,hogy nem kell mindenhova beutaló.Nálunk a 8.kerületben kell.
Én is úgy tudtam de itt írták,hogy nem kell mindenhova .
Pedig legtöbb Bőrgyógyászaton kell beutaló
Nincs időpontom,állítólag nem kell .
Mikor mész ? Van időpontod vagy csak úgy mész?
Sajnos nem tudok menni,mivel ma is dolgoznom kellett.
Ma mész akkor Mikera? Írjad meg mi volt.
Én is hallottam erről.Gondolom amíg nem gyógyul meg,addig vigyázni kell.Majd talán kedden többet tudok .Ha nem jön közbe semmi,akkor megyek a Bőrgyógyászatra Kispestre.
Nekem is el kéne mennem megnézetnem.De úgy hallottam hogy nyáron a nap miatt vigyázni kell a mütéttel.Ez igaz?
Mi lehet az oka ,hogy egyre több furcsaság van rajtunk.Én egyébként azt hittem szemölcs van az arcomon de kiderült ,hogy anyajegy.Jövő kedden megyek Kispestre megnézetni és megkérdezni leveszik-e.
Nekem is egyre több valami jön ki.Kinővések stb.
De miért?
Nekem is.szemölcsök stb.Nagyon zavaró.Ahogy öregszünk ,egyre több minden lesz rajtunk.
Igen,figyelek,mert anyajegyen kívül mások is nődögéltek rajtam,amiket le kellett szedetni.
Na,én sem rohanok fejvesztve,de azért évente igyekszem rávenni magam:)))
Az István kórházban vetettem le (az arcomról is) nyomtalanul gyógyult. Sztk-ra az persze más kérdés,ha hálás az ember de az még mindíg olcsóbb.
Pilus akkor Te nagyon figyelsz az anyajegyeidre.De igazad van.Én is nagyon figyelgetem de olyan nehezen megyek orvoshoz.
Ebben az esetben magamtól mentem,mert rossz helyen volt.(masszírozásnál útban volt).De volt amikor ellenőrzésnél mondta a dr.,hogy figyeljük és 3 hónaponként kontroll.A végén talán megunta:))) és ajánlotta a levételt.Egy picike volt a lábfejemen,de a cipő állandóan irritálhatta.Jóindulatú volt.
Általában én veszek észre magamon valamit és azért megyek orvoshoz.(volt már több basaliomám)
De évente meg is nézetem,mert sok az anyajegyem.
Pilus te magad mentél el levetetni vagy ellenőrzés során derült ki,hogy le kell vetetni.?
Ne félj az érzéstelenítéstől!Az első szúrást érzed csak,de az se borzasztó.Nekem is vettek le a hátamról,nem nagy dolog.Úgy emlékszem,h abban tovább benthagyták a varratot,mert a háton könnyen szétnyílik és csúnyább lesz a heg.
Fontos,hogy szövettanra kerüljön.
Lézeresen én se csináltatnám meg.Mindenképp szövettanra kell küldeni ha kivágják.
Én se döntenék a lézeres műtét mellett,inkább vágják ki.
Több anyajegyet is le kellett már vetetnem,de soha nem döntenék a lézer mellett mert fontos a szövettan,ami a lézeres levételnél elmarad. Sajnos a baj nem az anyajegy méretétől függ.
Szerintem is menj el és nézesd meg !
Nekem is egyre több anyajegyem van és szemölcsöm is
El kéne menni megnézetni,nehogy baj legyen..
Meg kell nézetni.Nem attól függ mekkora .Nekem a hátamon levettek egyet,pedig kicsi volt és szövettanra küldték,de nem volt vele gond.Van nekem is nagyobb még se szedték le.Évente megnézettem.
Az arcomon esztétikailag zavar.
értem de a picikkel is veszélyes? ami kb. fél mili?
A lézeres veszélyes, mert utána nem tudnak szövettant nézni belőle, így vállalnád a kockázatát, hogy ha esetleg baj van vele nem tudod meg időben!
olyan anyajegy eltávolítást hol csinálnak ahol a piciket mint a photoshop eltűnik? egyszer láttam a tv-be. valami lézeres dolog az is szerintem. nekem is van egy kettő nagyobb a hátamon jo lenne leszedetni de félek az érzéstelenítéstől az hogy körbelövik tűvel elrémiszt :D
További ajánlott fórumok: