Antibiotikum ellen a gyermek szervezete. (beszélgetés)
5. a0c1361e44
2013. márc. 5. 04:52
Mire adsz ennyi antibiotikumot?
4. Zebra25
2013. márc. 5. 00:00
Ne erőltesd. Nem lehet, hogy penicilinérzékeny?
Jobbulást kívánok a picidnek.
3. Dbcsenge
2013. márc. 4. 21:14
Az elsőt 2 hónapja végig adtam úgy ahogy, mert a GOR-ra fogtuk a dokival a probémát. Most pedig már tuti,hogy tönkreteszi a beleit. (18hónapos)
Holnap hívom az orvost. Remélem hinni fog nekem.
2. bd55e3f068 (válaszként erre: 1. - Dbcsenge)
2013. márc. 4. 21:06
Ilyen esetben nem szabad továbbszedni, és vissza kell menni az orvoshoz, akkor is, ha ez már a második fajta.
1. Dbcsenge
2013. márc. 4. 21:04
Sajnos nem tudom az előírt antibiotikumot a gyermekemben tartani. Az esetek 90%-ban azonnal rókázik. Utána rögtön tud vacsizni egy keveset...az benne marad. Már 2 félét próbáltunk, de semmi. Ezen felül a benmaradt mennyiség iszonyatos gyomorfájdalmat okoz neki probiotikum és espumisan mellett is.
Valaki tapasztalt hasonlót?
További ajánlott fórumok:
- Óvodás gyermekem figyelmetlen. Mit lehet ez ellen tenni?
- Tudtok valami szert a szervezet elsavasodása ellen, ami nem gyógyszer?
- RH negativos kismamáknál ha ellenanyag termelődik a szervezetben mi történhet?Volt már vkinek, mik a tapasztalatok és teendők ez esetben?
- Ha antibiotikum szedése kiöli a jótékony baktériumokat is, akkor annak milyen következményei lesznek később a szervezetre?
- TGYS igénylőlapon a 2.3. pontban a gyermek vagy a gyermek után ellátást folyósító szervezet címét kell beírni?
- Másfél órával az antibiotikum szirup bevétele után, ha hányt a gyermek, akkor a gyógyszerből elég maradhatott benne?