Annyira fáj, mit tegyek? (beszélgetés)
Szerintem hagy őt most 1-2 hétig. Kimondtál valamit, tartsd ahhoz magad!
Majd találkoztok a közös társaságotokban, és akkor elmondhatod neki mit gondolsz, és mit vártál volna.
Mi az, hogy hagysz kisétálni?
Hát nem te küldted el? :D
Bántja a csőröd rendesen. Meg a kis női hiúságodat is.
Akkor van közös baráti kör akik társaságában is találkoztatok?
Ahhoz fontos, hogy a viselkedését lássuk ami elvezetett ahhoz, hogy szó nélkül elfogadja a döntésed.
Ugyanis, ha a találkozóitok kettesben, négy fal között zajlottak, akkor egy rendszeres nő voltál és nem több.
Meggondolatlanul szakítottál és most visszafelé táncolnál.
Ne tedd.
Tényleg sok ember nem tudja kimutatni a szeretetét úgy, ahogy a másik fél hiúsága elvárná, de ettől még szeret.
A barátod valószínűleg átgondolta a helyzetet és úgy döntött, hogy jobb lesz nektek külön.
Szerintem nem hiányzik neki a folyamatos nyüstölés és lelkizés.
azt mondtad nem tudta kimutatni, hogy szeret...
akkor most hogy mutatta volna ki? Lehet hogy belul ossze volt torve, de kifele nem tudta neked mutatni..viszont nagyon faj. Mert ha azt se erzed ugy, hogy kimutatta hogy menyire szeret, akkor egy ilyen helyzetbe meg ugyse tudja..
Egy férfit fáraszthat az a sok "hülyeség" amit a nők elvárnak tőlük. Őket nem azok a dolgok foglalkoztatják, amik a nőket,nem azokat tartják fontosnak - általában.
Nem gondolják, hogy naponta többször el kéne mondaniuk, mennyire oda vannak a nőért. Egyszer már megmondták, miért ismételgetnék magukat?
A szeretet nem attól létezik, mert jó sokszor elkántáljuk.
Azt mondjak, hogy azert mert valaki nem ugy szeret, ahogy te szeretned, hogy szeressen, az meg nem jelenti azt, hogy nem szeret tiszta szivebol. Ezt en nagyon igaznak talalom.
Nem olvastam el a hsz-kat, sok ember egyszeruen nemtudja kifejezni magat, nem tartja fontosnak, hogy naponta szerelmet valljon, uzenetekkel bombazzon, de attol meg jobban szereti a parjat, mint sok kepmutato tiz percenkent "szeretlek"-et sms-ezo szivtipro.
Neked kell ezt erezned, tudnod, ismerned annyira a parod, hogy tudd, o kicsit erzelmi analfabeta (nem bantasbol irtam) de meghalna erted ugy szeret, vagy tenyleg nem erdekled.
Én pont azt gondolom hogy ki lehet mutatni hogy szeret valaki anélkül hogy teher neki normális dolgokra gondolok ha teher az hogy figyelmes legyen amikor te is az vagy. Az keressen egy kevésbé érzelmes nőt van olyan is:-)
Egyébként gondolod hogy igazán szeret de szó nélkül elsétál? Szerintem ilyen nincs
Ha nem létezne mobil telefon, internet, akkor megelégednél havonta egy postai levéllel?:)
Csak attól érzed, hogy szeret valaki, ha azt ki is mondja, és győzköd róla?
Ne tegyél semmit. Nem illetek össze, de minimum nem vagytok egy hullámhosszon.
Most még fáj, de hamarabb el fog múlni, mint gondolnád.
További ajánlott fórumok:
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Lányomat nem tudom elvinni az oviba mert annyira hisztizik, mit tegyek?
- Mit tegyek vizsga előtt, ha annyira izgulok, hogy remeg kezem-lábam?
- Ma strandon voltam ugrottam egyet és annyira megrándult a nyakam, hogy még feküdni sem tudok! Mit tegyek?
- Rövid ciklusaimat akartam rendezni palástfűvel, progeszteron krémmel. Olyannyira sikerült, hogy meg sem jött azóta. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha mindjárt 30 vagyok és nincs aki szeressen? Annyira gáz vagyok.