Angyalka megérkezett (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Angyalka megérkezett
Kedves Évi
Köszönjük szépen :) Remélem átélem még ezt :D
puszi
Lia
Szia Lia!
Nagyon sok boldogságot, és egészséget kívánok mind hármotoknak és reméljük, még átt élitek ezt a boldogságot.
Igen, ezen tényleg nem lehet, nem sírni az örömtől, és meghatottságtól.
Mégegyszer gratulálok a kis Drágátokhoz!
Évi
Szia!
Most olvastam Angyalka születését,szép és megható volt,és erősíti bennem a vágyat a saját "angyalkám" iránt.
Gratulálok és sok boldogságot a picihez! :)
Puszi Neked, én sem hittem, hogy ennyire szép é könnyű lesz, bár a horrortörténeteket kitöröltem előtte és úgy álltam az egészhez, hogy egy utolsó lépcsőfok egy új út kezdetéhez.
Igen, fájdalmas , de ezáltal lett teljes az élet , és pár óra szenvedés egy ilyen csodáért igenis megéri :))
Szia Lia!
Elolvastam a történetedet, és ezzel újra éltem az én szülésemet! Így most könnyezek egy kicsit. Hihetetlen de én már 2x szültem és nem hittem hogy a második is ekkora csoda lesz, de igen, tán nagyobb is mint az első. De ezt én a dokimnak és a szülésznőmnek is nem utolsó sorban apáromnak is kösöznhetem!
Itt is gratulálok Detti babához! És sok sok boldogságot kívánok nektek!
Köszönjük :)
Moki én azóta is rendszeresen pityergek :) Ma 3 hetes Angyalka :)
Szia!
sok-sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
(elpityeredtem, miközben olvastalak)
üdv
moki
Szia Lia!
Már sokadszor gratulálok Bettihez! Örülök, hogy szép emlékként marad meg benned a szülés! Mondtam én, hogy ügyes leszel! :o) Kívánok nektek, a kis CSALÁDNAK jó egészséget, szeressétek egymást! Bettit meg tegyétek be a karácsonyfa alá!
Ugrás a teljes írásra: Angyalka megérkezett