Angliában cukormentes, low carb termékek beszerzése (beszélgetés)
4. Orsheka
2014. dec. 20. 11:12
Cukormentes termekeket nem problema beszerezni egeszseges eletmoddal es fitnesszel foglalkozo boltokbol (Holland & Barret peldaul). Szenhidratmentes vagy csokkentett kenyeret, pekarut viszont sehol sem talalok.
3. agave87
2014. febr. 22. 17:49
Sajnálom, hogy másokat nem érdekel ez a téma, lehet, hogy csak nekem nem megy ez olyan könnyen.
2. agave87
2013. nov. 25. 16:12
Kezdem a saját tapasztalataimmal:
- Norbi update termékeket lehet rendelni a különböző mgyar boltokból interneten;
- Lidl-en is lehet találni elvétve egy-egy Linessa márkájú terméket ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot;
- keleti zöldségesekben lehet kapni kókusz olajat
de már 5x annyiért láttam hipermarketben is
(A boltok nevei nem reklám célzatúak, de a pontos hely behatárolása érdeképeben fel kell tüntetni.)
1. agave87
2013. nov. 25. 16:08
Azért hoztam létre ezt a fórumot mert egyre többen élünk Angliában, ahol nem olyan egyszerű a cukormentes vagy alacsony szénhidrát tartalmú termékek beszerzése. Kérek mindenkit aki hasonló helyzetben van mint én, osszuk meg tapasztalatainkat egymással, ezzel megkönnyítve a diéta/életmódváltás sikerességét.
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Másnak is feltűnt, hogy Angliában minden rossz?
- Angliában élek a kislányommal most hazamegyünk 1 hóra, ha beadom a gyerektartásra igényt megkapom, nem gond, hogy Angliában élünk?
- Gyerekvállalás Angliában
- Napok óta sercegést hallok a könyvespolc felől. Mi lehet az? (Létra beszerzése folyamatban:))
- Lányom Angliában szeretne dolgozni és ehhez keres befogadó családot. Csak annyi pénze van, hogy ki tudjon menni...